Marija Šerifović se nalazi u teškoj pravnoj situaciji jer je za njom raspisana poternica. Ova alarmantna situacija navela ju je da razmišlja o mogućnosti zatvora i neizvjesnoj budućnosti koja je pred nama.Bez sumnje, Marija Šerifović važi za jednu od najpriznatijih pevačica u Srbiji i na Balkanu. Uz mnoštvo odanih obožavatelja, ona osvaja publiku svojom otvorenom prirodom, neustrašivo izražavajući svoje misli. Nedavno je Marija Šerifović svojim vjernim fanovima bez straha otkrila detalje svog naloga za hapšenje.

Pjevačica je ovu informaciju samouvjereno podijelila na svom YouTube profilu. Bez sumnje, Marija je nedavno krenula na dva putovanja i po povratku u Srbiju našla se u izuzetno nezgodnoj situaciji.

Vrijedi napomenuti da je na njenu adresu poslat nalog za hapšenje, zbog čega pjevačica nema pojma o njegovom razlogu ili prirodi.  Definitivno ću izvršiti ovaj zadatak. Marija je samouvjereno izjavila da je informaciju dobila direktno od MUP-a, koja potvrđuje nalog za njeno hapšenje od konkretnog suda. Ističući savjesnu i odgovornu vožnju, Marija je priznala da povremeno zaboravi da veže pojas dok snima vlogove zbog izazovnog zadatka istovremenog upravljanja mjenjačem i volanom.

Međutim, ona je s ponosom napomenula da joj je to jedini prekršaj i istakla da nikada nije pravila probleme. Kako je odrastala, Marija je ispričala da je usvojila sporiji i ugodniji stil vožnje, čak i kada je bila suočena sa provokacijama, nikada ne podliježući pritiskanju papučice gasa. Nakon izlaska iz suda, Marija se samouvjereno obratila prisutnima, navodeći razloge svog hapšenja.Marija je samouvjereno izjavila da je njeno vrijeme na sudu bilo apsolutno fantastično i da je to jednostavno manja neugodnost bez značajnijih implikacija. Možete li spekulisati o razlogu Marijinog 15-minutnog pojavljivanja pred sudom?

Preporučujemo