Nedeljko Bajić Baja je kroz svoju karijeru bio poznat po tome što je svoj privatni život skrivao od očiju javnosti, a njegov brak i razvod dugo su bili tajna. Naime, poznato je da je on veliki ljubimac žena, a sve njegove žene i veze koje je imao, uvijek je držao jako daleko od javnosti. Čak se u nekim beogradskim krugovima priča da je i guy, ali to nikada niej potvrđeno.

Poput bivšeg supružnika Nedeljka Bajića Baje, i bivša supruga priželjkivala je život bez nadzora, a to joj je i pošlo za rukom. Unatoč tome, poznato je da je Baja bio oženjen 19 godina mlađom Ivanom, koja je zapažena kao protagonistica u njegovom spotu “Mokar do gole kože”.

Njihov brak okončan je 2018. godine, a bivši suprug Nedeljko Bajić Baja izrodio je dvoje djece, sina Marka i kćerku Milicu. Podsjetimo, 2013. godine pojavila se vijest o Bajinoj veseloj vezi s Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu Mokar do gole kože. Nakon nekoliko mjeseci veze, Nedeljko se potom vjenčao s 19 godina mlađom ženom, a na svijet su dobili sina Marka i kćer Milicu. Živjeli su u skladu sve do prije četiri godine kada su se pojavile poteškoće koje su dovele do njihovog rastanka.

Rođen 1968. godine u Šipovu, Nedeljko Bajić Baja kasnije od svoje devedesete godine života živi u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Kako prenose mediji, trenutno se nalazi na relaciji Novi Sad – Beograd – Beč. Unatoč velikoj prisutnosti na domaćoj glazbenoj sceni već više od 25 godina, ističe se kao jedan od rijetkih pjevača koji je svoj privatni život uspješno zaštitio od znatiželjnih pogleda tabloidnih novinara. Već na samom početku svog puta svojim osebujnim smislom za modu, uz glazbene skladbe, plijenio je pažnju mnogih.

Bajin afinitet prema odijelima je konstanta tijekom cijele karijere, iako je u određenom razdoblju preferirao ona jarkih boja. Ovaj određeni izbor naveo je neke da ga etiketiraju kao nekoga tko preferira istospolne veze.

Unatoč postojanju napisa o njemu, pjevač im nikada nije pridavao previše pažnje. Međutim, u jednom je slučaju on to negirao. Rijetkost je da Baja komentira objave srpskih medija. Mnogi se sjećaju njegovog ljubaznog odgovora na negativan komentar kolege Ace Lukasa o glazbi Nedeljka Bajića Baje. Novinari su, u pokušaju da izmame Bajinu reakciju, zamolili da iznese svoje mišljenje o tome. U odgovoru je izrazio poštovanje i divljenje Lukasovim pjesmama. Ovo je bila jedina prilika u kojoj je imao priliku uputiti takve komentare, jer je poznat po održavanju pozitivnih odnosa sa svim svojim kolegama i medijima.

Unatoč njegovoj rijetkoj prisutnosti u medijima u posljednje vrijeme, čini se da to nije imalo utjecaja na njegov napredak u karijeri ili popularnosti njegovih objavljenih pjesama. Tijekom gostovanja u emisiji “AmiG show” otvoreno se osvrnuo na brojne glasine koje su ga pratile kroz karijeru, među kojima je i ona da taji postojanje svog sina. Pjevač je samouvjereno izjavio kako nema razloga skrivati ​​svoju obitelj te je ponosno ispričao kako je u sretnoj vezi s Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu Mokar do gole kože. Nadalje, otkrio je da su ponosni roditelji sina Marka.

Godine 2013. na svijet je došao Marko, a dvije godine kasnije rodila se Milica, kći Ivane i Nedeljka. Marko je često isticao kako nema interesa miješati se u tuđe osobne stvari te smatra da bi se kolege i novinari prema njemu trebali odnositi barem s istim poštovanjem koje je on iskazivao prema njima.

Tijekom rijetkih intervjua govori o svojim pjesmama, nastupima, turnejama i izražava duboku zahvalnost svojim talentiranim suradnicima.

Preporučujemo