Mnogi uopšte ne znaju da je Žika Jakšić zajedno sa Lepom Brenom osmislio i proveo u djelo  popularne Zvezde Granda. Jednostavno, on se odmah povukao u stranu, dao je Breni i Saši sve ovlasti, a on se fokusirao na emisiju “Nikad nije kasno”. Ono što je simptomatično za njega je to, da je jekoa popularan kod žena, i već iza sebe ima tri braka. 

U emisiji “Nikad nije kasno” voditelj Žika Jakšić, uz natjecatelje i članove žirija, posjeduje sposobnost stvaranja naelektrizirane atmosfere, što rezultira čestim događanjima neobičnih situacija.

U posljednjoj epizodi spomenutog showa Barbara Romanov iznenađujuće je ušla u studio, odjevena u majicu kratkih rukava s porukom usmjerenom prema predsjedniku žirija Saši Miloševiću Maretu, ostavivši šokirane sve prisutne.

Kako se žiri približavao, Mare nije bila svjesna nadolazeće krize. Poruka na njenoj majici koja najavljuje ljubav Baranki, glazbenicu je ispunila osjećajem srama, zbog čega je posramljeno pognula glavu.

Ako niste znali, Saša Milošević Mare u sretnom je braku s talentiranom pjevačicom i violinisticom Ksenijom, koja je 14 godina mlađa od njega. Njihov brak je ispunjen skladom i ne trude se prikriti svoju ljubav koja je i dalje jaka kao i prvog zajedničkog dana. Tijekom emisije, kada je natjecateljica otvoreno izrazila svoje divljenje Mare, Žika se u šali zapitao zašto mu nije ponudila košulju.

“Želim”, spremno je pristala, brzo skidajući odjevni predmet kako bi otkrila pripijenu haljinu koja je isticala njezinu figuru.

Valentino je pohvalio ugodan i utješan ton vašeg glasa. Podsjetimo, Žika je nedavno organizirao veliku proslavu svog 60. rođendana, na kojoj je umjesto tradicionalnih darova tražio novčane donacije u kuvertama. Svrha ovog zahtjeva bila je prikupljanje sredstava za dobrotvornu akciju za djecu sa Kosmeta.

Mnoštvo renomiranih pjevača, glumaca i javnih osoba uveličalo je slavlje, ispunivši atmosferu obiljem veselja, uz vrhunsku glazbu i raznolik program.

Na listi uzvanika bile su značajne ličnosti domaće kazališne scene, među kojima su Ac Pajović, Frajli, Isak Šabanović, Snežana Đurišić, Neda Ukraden i brojni drugi.

Napeta atmosfera podignuta je na nove visine kroz zadivljujuće izvedbe renomiranih pjevača, popraćene nezaboravnim interakcijama s najistaknutijim osobama lokalne glazbene industrije. U zadivljujućem otkriću, Žika Jakšić ispričao je svoj prvi susret s Peđom Jovanovićem, čiji ga je izniman talent impresionirao već prije gotovo trideset godina, navodeći ga da ovom nadobudnom umjetniku predvidi izvanrednu budućnost.

Nadolazeće subote Peđa će doživjeti obostrano veselje jer preuzima ulogu člana žirija u showu “Nikad nije kasno”, gdje će se osvrnuti na dosadašnje poznanstvo.

Od našeg susreta u Njemačkoj daleke 1993. Predrag i ja poznajemo šifru Škampaj koja je sastavni dio našeg glazbenog puta. Žika je, hvaleći Peđu, istaknuo izuzetnu brzinu rasprodaje ulaznica za njegove koncerte. Već smo završili jednu seriju od 7 koncerata, a zbog velike potražnje još jedan je zakazan za 27. prosinca. Žika se posebno oglasio i pozvao sve da ne propuste ovaj nadolazeći koncert.

Dok se Peđa ponosi povećanjem interesa za njegove spektakle iz godine u godinu, priznaje da ima ambiciozne želje. Jovanović priznaje da, iako je rekord dvorane MTS-a impresivan, zaostaje za izvanrednim uspjehom Lepe Brene od 30 koncerata u Domu sindikata.

Važno je napomenuti da je Peđa u intervjuu za Grand pričao o izuzetnim uspjesima Aleksandre Prijović.

Pjevačica je izrazila nedostatak iznenađenja Prijinim uspjehom, budući da imaju privatan odnos i da se poznaju duže vrijeme. Pjevačica je pomno pratila Prijin put, prepoznavši veliku predanost i sredstva koja je uložila u svoju glazbu, ističući da ništa nije prepušteno slučaju.

 

Preporučujemo