Milan Stanković je namerno odlučio da svoju muzičku karijeru i lične odnose stavi kao prioritet, zbog čega je u poslednje vreme primetno odsutan iz očiju javnosti. Zanimljivo je da je talentovani pevač odlučio da svoje dragoceno vreme posveti bavljenju duhovnim bavljenjem i svesrdno se povukao u manastir.

 

 

Značajno je da postoje brojni izvještaji koji upućuju na to da bi se Stankovićeva posvećenost ovom duhovnom putu mogla proširiti i dalje, a kružile su glasine da je možda već prihvatio monaški način života, o čemu svjedoče zadivljujuće slike njegovog posjeta raznim manastirima koje su privukle pažnju mediji.

 

Na osnovu zvaničnog saopštenja manastira Podmaine, Milan nije imao nameru da se zamonaši, ali je smatrao manastir dragu svetinju. Milanov dolazak u manastir nije bio kao iskušenik, već kao neko u potrazi za duhovnom utehom u svetim okvirima. Njegov krajnji cilj bio je da otkrije svoje autentično ja i uspostavi dublju vezu sa Bogom, bez ikakvih težnji da se pridruži monaškom redu. Manastir je, nesumnjivo, imao nezamjenjivu ulogu u oblikovanju njegovog duhovnog puta.

 

 

 

Sveštenik manastira Podmaine uvjeravao je Milana da će otkriti sebe i učvrstiti svoju vjeru u manastiru, ističući ga kao savršeno odredište za njega. Čini se da je Milan Stanković ponovo razbuktao svoju strast za pevanjem i ponovo prigrlio svoje korene. TikTok video prikazuje kako samouvjereno drži mikrofon i izvodi zadivljujuću izvedbu Zdravka Čolića “Hotel Balkan” na vjenčanju. Detalji u vezi sa njegovim prisustvom na događaju ostaju neizvjesni, ostavljajući nas znatiželjnim da li je bio gost ili profesionalac angažiran za tu priliku. Stankovićeva fizička transformacija je neosporno upečatljiva, uz primjetne promjene u njegovom izgledu.

 

 

 

 

Preporučujemo