Senzacionalna pevačica Ana Nikolić, koja u poslednje vreme pravi talase, hrabro je isprdala bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i neustrašivo izjavila da on ima pravo na pozamašne sume novca. Ja sam jedini koji se može predstaviti. Kada bi mi se ponudila značajna suma novca, svakako bih razmislio o tome da se upustim u takav projekat. Zamišljam nivo uspjeha sličan Sofiji Kopoli ili Nicole Kidman, uz priznanje svjetske i holivudske elite. Međutim, takav poduhvat bi imao visoku cijenu.

 

Ana je ove misli samouvereno iznela dok je razgovarala i o filmu svog bivšeg supruga i kolege Stefana Đurića Raste. Rasta mi definitivno duguje! Iako sam bio u zatvoru, potpuno očekujem da ću dobiti poklon. Sve zahvaljujući mojim čestim posjetama, moj privatni život je ostao neotkriven i strogo sam zabranio bilo kakvo spominjanje svog imidža i rada.

 

 

Upravo zbog toga je film postigao tako izuzetan uspjeh! Izražavam zahvalnost i opraštam se – prenosi Blic. Ana Nikolić je predmet negativnih komentara – Fanovi su ogorčeni i šokirani njenim ponašanjem. Treba napomenuti da će veza između Ane i Raste biti nepovratno izmenjena nakon što se muzičar zakleo da će pomoći majci njegovog deteta da prevaziđe trenutnu nevolju.

 

 

Pevačica, očigledno zatečena Rastinom izjavom, samouvereno je dala snažan odgovor. Ana je pažljivo birala reči dok je prozivala svog bivšeg muža, posebno pominjući njegovo učešće u filmu i vreme provedeno u zatvoru. Jasno bih obavestio Rastarletija da se udalji! Apsolutno je neprihvatljivo da moj lik i djelo ugrađuju u svoj film. Prvo, oni nisu Ford Francis Coppola. Drugo, to je protiv mojih principa. Ahaha…

Preporučujemo