Nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu, dečko Danijele Martinović uneo je neizmernu radost u život pevačice. Dečko Danijele Martinović diskretno i jedva primjetno probio se u svijet proslavljene hrvatske pop zvijezde, koja je nedavno zaključila dugogodišnju vezu s Petrom Grašom, dugu preko dvadeset pet godina. Njihov prvi susret dogodio se kada je ona prijavila incident krađe identiteta na internetu, a na njeno iznenađenje, sposobna osoba koja je uspješno riješila slučaj nije bila niko drugi do uvaženi finansijski inspektor Josip Plavić.

 

I on i ja smo imali istu želju. Bila je to važna prilika u mom životu kada sam po prvi put uzviknuo da, iako sam odsjeo u brojnim hotelima u prošlosti, ovaj poseban je zaista izvanredan jer nudi neusporedivo iskustvo spavanja pod veličanstvenim krovom milijardi zvijezda. Uživali smo u svakom trenutku našeg boravka, što je naglašeno njezinim osvrtom na očaravajuću hrvatsku Gloriju.

 

 

Umjesto da slijedi tradicionalni pristup udvaranju, odlučio se za poseban pristup koji je odisao istinskom pažnjom i jakim osjećajem zaštite. Ubrzo se našla duboko zaljubljena u njega, i prije nego što su to shvatili, radosno su obilježavali svoju prvu godinu zajedno kao parDečko Danijele Martinović podelio je želju da ima prelepu kuću usred prirode, a talentovana pevačica je zdušno prihvatila ovu ideju. Međutim, prije nego što su krenuli na ovo putovanje stvaranja svog prebivališta iz snova, par je odlučio da svoju ljubav i kompatibilnost stavi na kušnju upuštajući se u nezaboravnu avanturu kampiranja.

 

 

 

Bilo je to apsolutno oduševljenje, kao što je naznačila u jednom specifičnom trenutku naše hrvatske eskapade, prigrlili smo i uživali u svakoj sekundi toga.  Martinovićeva trenutno proživljava najispunjeniju i najzanosniju fazu svog emotivnog putovanja, gdje je okružena obiljem ljubavi, razumijevanja, poštovanja i svih ostalih aspekata kojih je primjetno izostajalo u njenim prošlim vezama.

Preporučujemo