Zanimljivo, malo je onih koji znaju da je Bogdana zapravo starija od Veljka Ražnatovića. Vrhunac njihove ljubavi su sinovi Željko i Krstan, a čekaju i trećeg dječaka.

Naime, Bogdana je na svijet došla 13. marta 1996. godine, dok je njezin suprug rođen iste godine, 10. decembra, što je rezultiralo tek devet mjeseci razlike u godinama između dvoje supružnika.

Iščekivanje njihovog trećeg sina sve je u zraku, a ljubavna priča Veljka i Bogdane Ražnatović mnogima ostaje misterij. Zanimljivo, Bogdanino prvobitno odbijanje Veljka samo je pojačalo njegovu privlačnost prema njoj.

Bogdana je jednom prigodom ispričala kako je početak njihove veze obilježilo njezino prvotno odbacivanje zbog svjesnosti o njegovoj pravoj prirodi. Paradoksalno, činilo se da je ovo odbijanje zapalilo još jaču privlačnost u njemu, koja je na kraju procvjetala u duboku i strastvenu ljubav.

Moj muž je osoba koju najviše volim i ništa ne može poremetiti moje osjećaje prema njemu. Veljko je brižan, privržen i ljubazan, i obožavam svaki aspekt njegovog bića. Moj je život ispunjen ljepotom i mirom, a kao supruga i majka našla sam potpuno ispunjenje.

Preporučujemo