Kate Middleton, princeza iz Walesa, posljednjih je mjeseci zaokupila pažnju medija i javnosti na društvenim mrežama. Međutim, ostala je tiha i daleko od očiju javnosti posljednja dva mjeseca, što je izazvalo nagađanja i teorije zavjere o tome gdje se nalazi.

Prije gotovo dva mjeseca, Kensingtonska palača dala je službenu objavu u vezi s princezom od Walesa koja je podvrgnuta abdominalnoj operaciji u bolnici u Londonu. U priopćenju je otkriveno da je njezina hospitalizacija još uvijek u tijeku te je uvjerila javnost da je trenutno dobrog zdravlja.

Palača je odlučila zadržati razlog njezina prijema u bolnicu i kasniju operaciju neobjavljenim, naglašavajući da će njezini zdravstveni podaci ostati privatni. Više je puta najavljeno da je Kate u fokusu svoj oporavak, a želi da za to vrijeme uz sebe ima obitelj.

Nakon otkrića svjetskih foto agencija da je Kate Middleton dva dana ranije objavila photoshopiranu sliku, Twitter zajednica brzo je shvatila točan hronološki slijed događaja unutar kraljevske obitelji.

Posljednji put Kate je u javnosti viđena na Božić 2023. godine. Samo tri dana nakon ovog događaja, flota vozila kraljevske obitelji snimljena je kamerom dok se probijala prema bolnici kralja Edwarda VII.

Kraljevska palača podijelila je sliku Kate Middleton i njezine djece, samo da bi otkrila da je izmijenjena u Photoshopu. Igrom slučaja, baš tog istog dana novine su dobile nalog da se manipulirana slika ukloni.

Društveni mediji trenutno vrve od mnoštva teorija zavjere koje okružuju Katein odlazak od princa Williama, u rasponu od nagađanja o loše obavljenoj operaciji do glasina o značajnoj nevjeri koja uključuje Lady Rose Henbury.

Preporučujemo