Mirjana (61), čitateljica online platforme Moje vrijeme, nedavno je iznijela frapantno otkriće o svom bračnom životu. Unatoč tome što je bila u zadovoljnom braku, priznala je da je zatrudnjela s drugim muškarcem, u biti izdala svog supruga i povjerenje koje su izgradili kao roditelji. Detalji koje je ispričala bili su zaista zapanjujući.

Tijekom četvrte godine fakulteta u brak sam ušla vođena ljubavlju. Naravno, osnivanje obitelji nije bio naš neposredni prioritet.

Stvorili smo okruženje puno ljubavi i njege, ali kada je došlo vrijeme za začeće, pokazalo se da je to izazov. Bili smo podvrgnuti temeljitim pregledima koji nisu pokazali nikakve abnormalnosti. Liječnici su nas uvjeravali da je potrebno samo malo strpljenja.

Nakon gotovo desetljeća bračne obveze, upustila se u izvanbračnu vezu s drugom osobom. Njihov se susret dogodio tijekom seminara koji se nalazio u udaljenom mjestu, daleko od njezine stambene četvrti.

Privučeni njegovim ugodnim druženjem, našli smo se u istoj prostoriji, a ti prolazni dani bili su ispunjeni toplinom i zadovoljstvom. Nakon povratka kući, ubrzo sam otkrila da čekam dijete. Odlučio sam ne održavati kontakt s čovjekom iz tog vremena.

Rođenje moje kćeri donijelo je neizmjernu radost i suprugu i meni, a našoj ljubavi i sreći nije bilo kraja. Kako je rasla, drugi su čak primijetili da je zapanjujuća sličnost imala sa svojim ocem.

S biološkim ocem svog djeteta Mirjana je održavala profesionalne odnose, uzdržavajući se od bilo kakvih intimnih veza. No, okolnosti su ih nakon nekoliko godina odvele na drugi kontinent. Nakratko su ponovno rasplamsali strast, no ona se opet vratila u prijašnje stanje.

Mirjana nalazi zadovoljstvo u životu koji je izgradila, uz supruga i djecu. Više ne ide na seminare, prepuštajući to mlađim kolegama. Bez znanja čovjeka koji je jednom odigrao važnu ulogu u njezinu životu, Mirjana ima tajnu koju će ponijeti u grob. Ne osjeća potrebu za osudom drugih, jer je zadovoljna da sama nosi tu tajnu. Iako nije sigurna u razmišljanja svog supruga, on nikada nije pokazao nikakve znakove sumnje. – zaključuje Mirjana zadovoljna životom koji si je stvorila.

Otkriće je za mnoge bilo šok, nalikujući zapletu iz filma, a ne događaju iz stvarnog života. Međutim, jasno je da neki pojedinci žive živote koji odražavaju glamur i dramu Hollywooda.

Postoje pojedinci koji izražavaju neodobravanje i osudu prema toj osobi, dok drugi drže uvjerenje da svatko treba imati slobodu živjeti život po svojim uvjetima. Međutim, postoji neizvjesnost oko ideje o javnom dijeljenju takvih stvari.

Preporučujemo