Gotovo mjesec dana Ceca Ražnatović borila se s upornom virozom, otvoreno priznajući da se oslanja na redovite infuzije kao pomoć u svom oporavku. Kroz ovu muku Ceca Ražnatović značajno je smršala.

Iznenađujuće se pojavila na snimanju Zvezda Granda, a njen stajling nije uspio sakriti značajnu količinu kilograma koje je skinula. Unatoč prepoznatljivom osmijehu, očito je da je omiljena folk pjevačica proživljavala situaciju koja je bila nimalo jednostavna i jednostavna.

Tijekom snimanja druge epizode Zvezda Granda, Ceca je iznijela svoje nedavne izazove, uključujući dva napada bolesti u proteklih 10 dana – prvo želučanu virozu, a zatim respiratorni problem koji je uzrokovao kašalj i nelagodu u plućima.

Unatoč svom snažnom imunološkom sustavu, ona ostaje nesigurna u pogledu prirode ovih bolesti, nagađajući o mogućnosti širenja epidemije. Osim toga, spomenula je kontinuirano primanje infuzija za ublažavanje simptoma.

Ceca je sa osmijehom na licu podijelila razgovor koji je vodila sa sinom. Molio ju je da se odmori, priznajući da si ne dopušta odmor i ozdravljenje. Unatoč volji da ponovno bude član žirija, jasno je da je borba s bolešću vidno utjecala na nju.

Preporučujemo