Pre dva meseca, Nemanja Jokić, stariji brat proslavljenog košarkaša Nikole Jokića, istakao se na turniru u Somboru. Od tada su sve oči uprte u njega. Nemanja Jokić, rođen 26. avgusta 1984. godine, ima značajan jedanaest godina staža u odnosu na brata Nikolu. Slično Nikoli, Nemanja je strastveni košarkaški entuzijasta koji je tri uspešne sezone ponosno igrao za koledž tim Detroit Mercy. Međutim, na kraju je napravio hrabru tranziciju u svijet mješovitih borilačkih vještina, gdje je bez napora ostvario tri impresivne prve pobjede, učvrstivši svoj izvanredan početak u sportu.

 

Osvrćući se na svoju prošlost, Nemanja priznaje svoje mladalačke greške, gde mu košarka nije uvek bila na prvom mestu. Umjesto toga, on se, doduše, prepustio načinu života izlazeći, provod, piće i bavljenje romantičnim interesima. Ipak, on preuzima punu odgovornost za te izbore i naglašava nepokolebljivu podršku koju je dobio od svoje voljene porodice. Naime, Nemanja je vatreni ljubitelj tetovaža, ponosno prikazuje razne zadivljujuće umetničke radove na svojoj izloženoj koži, nagoveštavajući mogućnost da se još više sakriju ispod njegove odeće. Nemanja se pre izvesnog vremena oženio sa Šenon, Afroamerikankom čije je prisustvo dokumentovano na brojnim fotografijama pored Nemanje i Nikole.

 

Međutim, detalji oko njihove veze od tada su postali oskudni, ostavljajući nas nesigurnim u vezi sa trenutnim statusom i kada je možda završen. Definitivno ću završiti projekat na vrijeme. Definitivno ću uspješno obaviti ovaj zadatak. Nedavno su se u Somboru viđali Nemanja u društvu misterioznog novog partnera.

 

Nemanja Jokić je poznat po svojoj nepokolebljivoj privrženosti svojoj braći, među kojima je i njihov treći brat Strahinja, jer su se žestoko štitili tokom brojnih svađa na terenu. Jedan zapažen incident bio je intenzivan sukob sa Markioffom Morrisom iz Majamija.

Preporučujemo