Supruga pevača, koja je trenutno trudna, neočekivano se skinula. Katarina, trudna supruga, nedavno je podelila fotografiju na kojoj je prikazana u novom i jedinstvenom stanju. Internet je vrvio od uzbuđenja i intrige zbog fotografije snimljene na plaži.
Pjevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina s nestrpljenjem iščekuju dolazak svog prvog djeteta, a ona svakim danom nestrpljivo uživa u trudnoći. Katarina i Ljuba se trenutno fantastično zabavljaju na plaži, a bivša voditeljica samouvjereno je pokazala svoj kupaći kostim na novoj lokaciji, na veliko oduševljenje pratilaca na Instagramu.

 

Katarina  samouvjereno je pokazala svoj trudnički stomak na fotografiji koju je snimila njena supruga, a koja je pobrala obilje komplimenata za njenu zadivljujuću građu. – Dragi prijatelji, porodica  će postati još bogatija zbog još jednog člana. Željeli smo ovo već duže vrijeme i tako smo uzbuđeni zbog svega što dolazi.

Srećom, Katarina i Ljuba su nedavno napisali: Katarina , kako se vidi na snimku Instagrama, imala je nezaboravnu ceremoniju vjenčanja prije tri godine kada je samouvjereno rekla “da” svom partneru Ljubi. Mnoge njihove kolege i dan-danas pričaju o ovom značajnom događaju. Nevjerovatno sam se napio na svom vjenčanju, do te mjere da se ne sećam ni jednog trenutka, uključujući šampanjac.

 

Sutradan sam se pitao zašto nema šampanjca, da bi me žena obavijestila da nas kod kuće čekaju personalizirane boce. Ne sjećam se ničega od toga (smijeh), to je jedini dio koji mi ostaje misterija. Uprkos opijenosti, zadržao sam se radosno držanje čitavog dana, zavaravajući sve oko sebe jer sam po prirodi vesela osoba. Bilo je to kao malo zamračenje, ali mogu sa sigurnošću reći da sam to s lakoćom izdržao – kroz cerekanje priznaje Perućica.

Preporučujemo