Relja i Nikolija su se žrtvovali dajući svoje živote za ovaj cilj. Kao rezultat toga, oni sada borave na datoj adresi, kao što je prikazano na priloženoj fotografiji. Relja Popović i Nikolija Jovanović, voljeni par u javnosti, u srećnom su braku već nekoliko godina. Dijele ih lijepa veza i blagoslovljene su s dvije preslatke kćeri, Reom i Hanom. Zajedno žive u srcu Beograda, stvarajući topao dom pun ljubavi za svoju porodicu. Zanimljivo, pre nego što su se skrasili u sadašnjem mestu, par je živeo u raskošnom imanju koje se nalazi u prestižnom naselju Vračar. Ovo raskošno prebivalište ljubazno je obezbedila Nikolijina majka, proslavljena Vesna Zmijanac.

 

 

 

 

 

Reljin i Nikolijev stan na Instagramu predstavlja ugodan i privlačan prostor koji je savršeno prikladan za četvoročlanu porodicu. Ne samo da su svoj dom opremili stilskim i umjetničkim slikama, već su ugradili i moderan sistem rasvjete koji osvjetljava cijeli stan na način koji oduzima dah. Vredi napomenuti da su Relja i Nikolija odlučili da ne otkrivaju sobe svojih ćerki ili da im pruže pogled na ostatak svog prelepog prebivališta. Ipak, mediji su spekulisali da je njihova odluka da napuste imanje Vesne Zmijanac prvenstveno bila vođena potrebom za većim životnim prostorom koji bi mogao udobno da smesti njihovu rastuću porodicu.

 

Uprkos činjenici da im je to dalo prednost da ne moraju plaćati stanarinu, shvatili su da njihov sadašnji stan sada nije dovoljan za njihovu četveročlanu porodicu koja se širi. Prepoznajući potrebu da njihove ćerke imaju zasebne sobe kako su nastavile sa sazrevanjem, par je doneo namernu odluku da investira u novu nekretninu.

 

Na kraju, njihova odluka ih je dovela do kupovine raskošnog penthausa koji se nalazi na poželjnoj lokaciji Vračara, što je u skladu sa njihovim ličnim preferencijama, kako navodi pomenuti izvor nakon uspešnog preseljenja.

Preporučujemo