Otkako je Jelena Karleuša pre nešto više od godinu dana objavila da se razvodi od Duška Tošića, šira javnost je ostala veoma zaintrigirana dešavanjima u njihovim životima. Ima onih koji čvrsto vjeruju da je ovaj poznati dvojac već finalizirao razvod, ali to skrivaju od očiju javnosti, dok naprotiv, ima optimističnih pojedinaca koji drže tračak nade u potencijalno pomirenje.

 

Nedavni snimak na kojem se pojavljuju Karleuša i Duška Rajko Ristić izazvao je veliko interesovanje srpske javnosti. Jelenina izjava, koju je dala nakon promocije albuma, ponovo je ulila nadu da ona i Duško mogu ponovo da ožive status voljenog para u srpskoj industriji zabave. Jelena se u intervjuu za Story s ponosom proglasila idejnim tvorcem brojnih lirskih kompozicija koje se nalaze na njenim albumima.

 

Jelena je posebno iskreno priznala da Duško zauzima značajno mesto u njenom srcu i da je stoga neizostavan na njenom kreativnom putu. Rasvetljavajući pesmu „Ja“, za koju se spekuliše da je iskrena posveta Tošiću, Jelena je dodatno naglasila duboku vezu između svojih ličnih iskustava i umetničkog izraza koji prožima njenu muziku. Nažalost, postoji još nekoliko indicija koje jasno pokazuju koliko su se Jelena i Duško vremenom razdvojili.

 

Postalo je evidentno da, osim njihove zajedničke roditeljske odgovornosti prema voljenim ćerkama Atini i Niki, malo šta drugo ih povezuje. Ovaj zaključak dodatno potkrepljuje činjenica da se posljednja poznata interakcija između Karleuše i Duška, snimljena na snimku, dogodila još 2019. godine. Predmetni TikTok video pojavio se ubrzo nakon nesrećne smrti Divne Karleuše, a od tada nije bilo dokumentovanih snimaka na kojima su pop diva i fudbalski menadžer zajedno. Ostaje neizvjesno da li je njihovoj ljubavi već došao kraj ili će iskoristiti priliku za potencijalno pomirenje u budućnosti. Samo će vrijeme otkriti pravu prirodu njihove veze.

Preporučujemo