U iščekivanoj novoj sezoni rijalitija urađen je uzbudljiv dodatak glumačkoj ekipi u vidu zagonetnog POJAČANJA. Poznata svijetu kao supružnik ozloglašenog kriminalca, ova zadivljujuća osoba trebala bi donijeti potpuno novu dinamiku u Zadrugu 6.Posljednjih godina, rijaliti Zadruga dominira našim područjem u svom žanru. Neuporedivo je uspješan i svaka sezona donosi pomjeranje granica i učesnike spremne na sve za novac i bolji plasman. Peta sezona nedavno je završena, s pobjedom Dejana Dragojevića.

Pitanje šeste sezone, koja počinje sljedećeg mjeseca, privlači veliku pažnju, posebno kada su u pitanju novi učesnici. Jedno od novih imena koje se spominje je Sanja Tošić, izrazivši svoju dugoželjenu želju za ulaskom u rijaliti. Opisuje se kao pomalo agresivna, vešta manipulatorka i provokator. Iznenađujuće je da obožava Dalilu Dragojević, favoritkinju prošle sezone, koja ju je inspirirala.

Njen privatni život bio je u braku s poznatim kriminalcem, čije je hapšenje privuklo pažnju medija. Sanja nije otkrila razloge njegovog hapšenja, samo da je povezano s rušenjem motela. Njegovo hapšenje ih je rastavilo i promijenilo njen život. Kako će se Sanja ponašati u rijalitiju, ostaje da se vidi.Sanjin lični život dobio je neočekivani preokret kada se našla u braku sa ozloglašenim kriminalcem, čije je hapšenje izazvalo šok u medijima.

 

Uprkos intenzivnom ispitivanju, Sanja je odlučila da precizne detalje oko njegovog hapšenja zadrži u tajnosti, jednostavno aludirajući na povezanost sa rušenjem motela. Ovaj nepredviđeni događaj ne samo da ih je razdvojio, već je doveo i do duboke transformacije u njenom životu. Sada, dok Sanja kreće u ovaj rijaliti, svijet željno iščekuje da svjedoči kako će ona proći kroz ovaj buran period i odrediti tok svoje budućnosti.

Preporučujemo