Nakon decenija nagađanja, Dino Merlin je konačno otkrio nepobitnu istinu: Cecin partner me je lično tražio za nju, 32 godine kasnije. Dino Merlin je samouvereno izneo svoja iskrena mišljenja o Ceci Ražnatović.

 

 

 

Nakon decenija nagađanja, Dino Merlin je konačno otkrio dugo očekivanu istinu 32 godine kasnije: upravo mi se za nju obratio Cecin partner. Dino Merlin se vratio u Beograd sa trijumfalnim serijalom od četiri koncerta, nakon osmogodišnje pauze. Njegovi kultni hitovi izdržali su test vremena, a pesma “Beograd” nastala 1991. godine, koju su brojni obožavaoci hvalili kao nezvaničnu himnu glavnog grada Srbije. Dino Merlin samouvereno je otkrio istinu o vezi sa Cecom Ražnatović. Uprkos godinama nagađanja o njegovom navodnom snimanju pesme, on je razjasnio stvarne događaje i potvrdio svoju odluku da je ustupi Ceci Ražnatović. Nažalost, ta izjava je netačna.

 

 

Poznato je da pesma „Beograd“ ima poseban značaj jer je rađena po narudžbini renomirane umetnice Cece Veličković. Zanimljivo je da je ovo remek-delo nastalo u živopisnom okruženju Švajcarske, tačnije u očaravajućem gradu St. Gallenu, tokom značajne večeri na početku 1991. godine. Zanimljivo, to je bio niko drugi do Cecin bivši partner, cenjeni Harun Samardžić. , koji je naručio ovu izvanrednu kompoziciju. Međutim, bitno je napomenuti da se umetnička saradnja Cece i Haruna nije zaustavila na „Beogradu”.

 

 

U stvari, muzički genije iza scene, Courier Merlin, otišao je iznad i dalje kreirajući tri dodatne pesme isključivo skrojene za Cecin neuporedivi talenat i magnetno prisustvo. Ova otkrića, koja bacaju svjetlo na dubinu njihovog kreativnog partnerstva, tek su nedavno izašla na vidjelo. Ono što ove detalje čini još intrigantnijim je zagonetna priroda Courier Merlina. Poznat po svom diskretnom držanju i čuvanom ličnom životu, malo se zna o njegovom pravom identitetu, ostavljajući mnoge pojedince nesvesnim genija iza muzike koja je dirnula njihova srca i duše.

Preporučujemo