Milica i Željko Mitrović, renomirani par, graciozno dele skladnu zajednicu već neverovatnih trideset godina. Ne samo da njihovi lični poduhvati cvjetaju jarkim ružama, već su i njihova profesionalna postignuća postigla ogroman trijumf, čineći njihovu televizijsku platformu oličenjem zadivljujućeg sadržaja na duži period.

 

 

Otkrijte zadivljujuću viziju Željka Mitrovića dok donosi očaravajući dvorac, prizor tako nesvakidašnji da nikada prije nije krasio ove krajeve. Uživajte u veličanstvenom sjaju ovog izuzetnog arhitektonskog remek-djela. Međutim, zanosna Milica je već postigla zapažen uspeh i pre veze sa Željkom. Njen izuzetan talenat i gracioznost osvojili su ogromnu publiku dok je krasila talase kao ugledna novinarka cijenjenog “Trećeg kanala”.  Nakon muževljevog vizionarskog osnivanja “Pinka”, popela se na cijenjenu direktorsku poziciju, oblikujući samu suštinu ove renomirane televizijske mreže.

 

S vremenom ju je njena nepokolebljiva posvećenost navela da preuzme cijenjene uloge glavne i odgovorne urednice u “City records”, slavnoj instituciji koja nas je sve očarala svojim bezvremenskim melodijama. Doživite raskošno prebivalište Milice i Željka Mitrovića, nastambu koja oličava svačije težnje – Upustite se u pogled u njihovo raskošno utočište. Milica Mitrović, ugledna figura u poslovnom svetu, za mnoge ostaje misterija kada je njen nadimak u pitanju. Pored svojih izuzetnih profesionalnih dostignuća, ona graciozno prihvata svoju ulogu odane majke svoje dve ćerke, Kristinu i Andreu, koje s ljubavlju deli sa suprugom Željkom.

 

 

Nedavno je donela odluku da zaroni u domen Instagrama, omogućivši svojim pratiocima uvid u njen lični život. Kroz zadivljujuće fotografije koje dijeli, postaje evidentno da zrači vječnom blistavošću i bezvremenošću. Upravo ta zadivljujuća privlačnost navela je zadrugare da je s ljubavlju nazivaju Big Bossom, nadimak koji je stekla u mladosti. Prema pisanju Espresa, Milica Mitrović zaradila je simpatičan nadimak “Bambi” zbog očaravajuće privlačnosti njenih velikih, zanosnih očiju. Ovaj nežni naziv dao joj je njen cenjeni krug prijatelja i poznanika.

Preporučujemo