U dugo očekivanom trenutku, Stanija Dobrojević je graciozno predstavila svetu svog cenjenog klijenta. Bilo da je odlučila da zadrži osjećaj privatnosti ili je pomno čuvala identitet svog partnera, pronicljivo je predstavila uspješnog preduzetnika Asmina Durdžića, koji je nedavno prihvatio značajnu obavezu.

 

Međutim, plime su se brzo okrenule protiv nje jer je Aneli, zapažena učesnica cijenjenog rijalitija “Elita”, šokantno otkrila svoj brak sa Stanijinim voljenim. Nedavno sam se našao u stanju čistog blaženstva. Imala sam privilegiju da budem verena za čoveka kojeg duboko obožavam. Međutim, po povratku u Srbiju iz Majamija, suočila sam se sa uznemirujućom situacijom. Kružile su glasine da sam protivpravno oduzela muža drugoj ženi.

 

 

Znala sam da ima dijete s nekim s kim je imao kratak susret prije tri godine i od tada se odgovorno brine za dijete. SIako možda postoje neke skrivene istine, kao što je trajanje njihovog zajedničkog života, on me je uvjerio da su sve nedavne interakcije bile isključivo vezane za finansijsku podršku. Osećam duboki osećaj stida što raspravljam o ovoj stvari, jer do sada nisam bila u potpunosti upućen u ove detalje.

 

Materijalna imovina ne utiče na mene, jer sam u potpunosti sposobana da ispunim sopstvene želje za luksuzom. Iako mi je dao određene darove, njegovo iznenađenje mojim nedostatkom entuzijazma otkrilo je površan šarm koji me nije uspio očarati. Ono što zaista tražim je partner koji oličava kvalitete pravog muškarca. Doduše, naše različite vjerske pozadine bile su izazov, ali moram priznati njegovu nepokolebljivu posvećenost borbi za našu vezu, nadmašujući sve prethodne udvarače s kojima sam se susretala – ispričala je Stanija.

Preporučujemo