Poslije iznenadne vijesti o razlazu Jelene i Duška nakon 14 godina braka, javnost je ostala zaprepaštena. Jelena je podijelila ovu odluku s dirljivom izjavom, ali iako je rekla da se više neće baviti tim pitanjem, mediji pomno prate svaki njen korak, tražeći naznake o eventualnom pomirenju.Nakon uspješne promocije dva albuma koje je Jelena sjajno koordinirala, portal “Story” je objavio neočekivanu vijest. Duško će i dalje biti važan dio njenog života, obnavljajući temelje njihove priče.

Prije godinu dana, slika Duška na traktoru privukla je pažnju javnosti. Njegovi skromni počeci ostavili su snažan utisak, jer je od djetinjstva odražavao upornost i autentičnost. Otac Milorad Tošić ponosno dijeli put svog sina, koji je iz siromašnog sela stigao do uspješnog nogometnog menadžera.

Ova priča podsjeća na Seku Aleksić, koja je također dijelila svoje skromne početke. Jelena i Duško su izazvali razne spekulacije svojim postupcima, ali njeni obožavatelji shvaćaju da su Seka i Jelena već riješile svoje nesuglasice.Jelena i Duško su i dalje zanimanje javnosti, ali ove priče o autentičnosti i uspjehu pokazuju njihovu dublju stranu.

Seka, također porijeklom sa sela, nosila je odgovornost prema porodici i počela je zarađivati veoma mlada.”Veoma mlada sam počela nastupati kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teške situacije nastale uslijed rata. Moja majka i brat su me prati na svakom nastupu, a imala sam sreću da me muzičari uvijek brinu kao da sam im vlastita rođaka. Bilo je tada, kao i danas, pijanih i napadnih gostiju, ali moji najbliži su bili uz mene i štitili me”, jednom je prilikom ispričala Seka. Također je otkrila da je, na nagovor majke, završila frizersku školu.

Preporučujemo