Šarmantna i staložena mlađa ćerka uvaženih Jelene Karleuše i Duška Tošića uskoro će u narednom septembru proslaviti četrnaesti rođendan. Nedavno je ljubazno podijelila sa svojim odanim TikTok sljedbenicima svoju duboku naklonost prema određenoj kompoziciji pod nazivom “Karly B*tch”, koja se nalazi na slavnom albumu njene majke. Na povoljan dan debija ovog izvanrednog albuma, eterična Nika je zamišljeno snimila kratak, ali zadivljujući video sebe kako se prepušta ukusnom “bubble tea Alpha”, izvrsnoj izmišljotini inspirisanoj revolucionarnim izdanjem renomiranog umjetnika JK.

 

 

Slučajno, nakon decenijske pauze, uvažena Jelena je muzičku industriju počastila ne jednim, već dva izuzetna albuma u brzom nizu. Iako se prijem Jeleninog briljantnog rada nije u potpunosti poklopio sa očekivanim priznanjem, nekoliko pronicljivih pojedinaca je izrazilo svoje divljenje i uvažavanje njenih umetničkih poduhvata.

 

Jedan konkretan komentar, koji je glasio “obavijestite svoju majku da je mogla postići bolje”, natjerao je Jeleninu kćer da upita komentatora: “Da li posjedujete kapacitet da nadmašite njena dostignuća?” Odgovor Jelenine ćerke besprekorno je oličio prefinjeno držanje njene majke. Jelena je iskoristila priliku da sagleda situaciju i istakla da njena deca poseduju duboku svest o njenoj cenjenoj reputaciji kao istaknute javne ličnosti. Istaknula je njihovu spretnost u rješavanju okolnosti s gracioznošću i odmjerenošću. Iako je žalosno što Jelenina ćerka mora da preuzme odgovornost da brani svoju majku, ona shvata prirodu profesije svoje majke kao istaknuta i vidljiva ličnost.

 

 

Odgajana u okruženju najvećeg poštovanja i zahvalnosti, ona bez napora upravlja društvenim interakcijama, graciozno postavlja lične granice, a pritom se ne uvrijedi. Izuzetno slična finoći i staloženosti njene majke u suočavanju sa različitim okolnostima, zrelost ovog 13-godišnjeg čuda je zaista izvanredna. Kada je upitana o uticaju ćerki na njenu odluku da udruži snage sa cenjenom Devitom radi harmonične saradnje, Jelenin odgovor postaje sve zadivljujući, posebno s obzirom na ogromnu popularnost ove druge među mlađom populacijom

Preporučujemo