Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja i svekar Anastasije Ražnatović po prvi put se javno oglasio i otkrio sve detalje vezane za svadbu. On je za Kurir izjavio da nije tačno da će svadba biti ove godine i da to nije prvi put da mediji iznose laži i neistine o njihovoj porodici. – „Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici.

 

 

Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati ​​o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim porodica i prijatelji“ – izjavio je Gudelj.

 

 

Otac poznatog fudbalera je rekao da u njihovoj porodici vlada hijerarhija koja se veoma poštuje i oni kao porodica ako se i ne vide i ne čuju svakodnevno, razumeju se i imaju svoj identitet i kulturu koju su kroz život kreirali. . Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama sa našim ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju.

 

Za porodicu, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održavali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi“ – rekao je. Podsetimo, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović venčali su se u tajnosti krajem jula u manastiru Rajinovac.

Preporučujemo