Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, koji se bavi kik boksom, i njegova supruga Bogdana sa nestrpljenjem iščekuju dolazak trećeg deteta. Otišao je na Instagram kako bi podijelio radosno ažuriranje sa svojim pratiocima i proširio dobre vijesti.

 

 

Otac je, pun radosti, pisao kako bi izrazio svoje uzbuđenje kada je najavio dolazak još jednog sina. Uz to, treba napomenuti da su Veljko i Bogdana blagosloveni porodicom pune ljubavi koju čine dva divna sina po imenu Željko i Krstan.

 

Podsjećamo, Veljko Ražnatović je otvoreno izrazio želju da i njegovi nasljednici krenu sličnim putem i nastave sportske karijere, bez ikakve namjere da tu težnju prikrije. – Ovo je najbolje što možete biti kao sportista. Odrastanje pored kamere nije moguće što dalje od javnosti. Ovo je prokleta stvar! Niko nije živeo sa mnom pet minuta, a ne znaju ni moj dan… – rekao nam je nedavno i dodao: Stalno se nalazim na udaru kritika raznih pojedinaca, bez obzira na moje postupke. Lično vjerujem da su ovi ljudi nezaslužni za ovakve kritike i da bi im se životi uvelike poboljšali da greške koje prave u mladosti nisu preterane.

 

Nakon toga je priznao da se zbog ubrzanog gradskog života osjećao iscrpljeno. Ja sam oženjen čovjek sa djecom i nedopustivo je da se moj otac kući vraća pijan i grubo se ponaša u pet ujutro. Kasne noći i moja veza sa neprikladnim ženama su me iscrpile. Sada shvatam da su svi moji postupci bili grešni i nenormalni. Neki će možda tvrditi da je u 21. vijeku takvo ponašanje prihvatljivo, ali ja čvrsto vjerujem da su oni koji se time bave i drže te perspektive i sami nenormalni, kako kaže Veljko.

 

 

Preporučujemo