Veliki šef pripremio je iznenađenje koje će izazvati uzbuđenje i napetost među učesnicima Elite. Neki učesnici neće biti sretni zbog ovog razvoja događaja. Otkrivamo tko će se pridružiti ekipi u rijalitiju.Stanija Dobrojević nedavno je kratko gostovala u emisiji “Elitom” gdje se suočila s Anelom, bivšom partnerkom svog dečka. No, čini se da to nije zadovoljilo njen apetit za istinom jer kruže glasine da će Stanija zajedno s Asminom ući u reality show.

Odmah nakon što se Dobrojevićka suočila s Anelom uživo, njen dečko je najavio njihov mogući zajednički ulazak u “Elitu”. U emisiji je Anela tvrdila da je njihov zajednički partner patološki lažov te da nijedna od njih nije bila sretna s njim.Asmin ističe: “Stanija je razotkrila Anelinu laž pred svima. Pozivam Anelinu podršku da objavi sve poruke o kojima priča, zajedno s datumima. Svaka poruka sadrži datum i vrijeme. Ako riješimo tu zagonetku, spreman sam ući u ‘Elitu’ i pristati na poligraf.”

S obzirom na brojne zahtjeve javnosti, Asmin je dodao: “Mnogi me pitaju zašto ne uđem u ‘Elitu’ kako bih dokazao istinu. Čak je i Stanija nagovarala da uđem kako bi se sve razjasnilo. Da je sve pošteno, ušao bih i rekao da mi novac nije bitan, donirao bih sve u humanitarne svrhe.

 

No sada, za ulazak na sedam dana, tražim 100.000 eura unaprijed. Ako tijekom tih sedam dana ne dokažem istinu, vraćam novac. Je li to fer dogovor? Doslovno mi treba samo pet minuta.”I Asminova bivša supruga javno izražava očekivanje da će ga zajedno sa Stanijom vidjeti u “Eliti”, kako je otkrila u razgovoru s Ivanom Šopić.

Preporučujemo