Marija Šerifović je nakon deset godina pauze objavila novi album pod nazivom “Dolazi ljubav”. Ovaj album donosi osam pjesama i pripadajuće glazbene spotove, a Maria je surađivala s provjerenim autorima, među kojima se ističe Milan Radulović Laća, sin legendarnog tekstopisca Marine Tucaković, koja je desetljećima pisala hitove za najveće estradne i pop zvijezde.

 

 

Nažalost, tijekom protekle dvije godine preminuli su kako Laća tako i Marina. Unatoč tome, Laća, koji je na početku svoje karijere kao autor, napisao je dvije pjesme za ovaj novi album, otkriva Marija Šerifović.

Pjevačica naglašava važnost uloge autora u stvaranju albuma i ističe da su bili ključni za kvalitetu glazbe. Također, rekla je kako je reakcija njene majke, također poznate tekstopisca, bila od iznimne važnosti za nju, jer je ona iskrena i ne libi se reći kad nešto ne valja.Na albumu su se našle različite glazbene note i žanrovi, a Maria je zadovoljna što su njeni kolege iz različitih glazbenih područja pozitivno prihvatile pjesme s albuma.Naglasila je svoju osobnu privrženost pjesmi “Vozi me” i “Ko broji moje rane”.Nesumnjivo je da će Marine pjesme naći mjesto u top rang listama.

O objavljivanju albuma nakon toliko vremena, Maria Šerifović je izjavila da je svaka pjesma zahtijevala njezinu potpunu posvećenost i da je album Marija Šerifović u punoj snazi, otvorena za nove izazove i nove uspjehe. Također, istaknula je široko značenje pojma “ljubavi” koje stoji u nazivu novog albuma, tvrdeći da “ljubav” nije samo vezana uz novog partnera, već se manifestira kroz glazbu i emocije prisutne u njenim pjesmama.

Preporučujemo