Era turskih drama je nesumnjivo nezaboravna. Kenan Imirzalioglu, poznat po svom izvanrednom portretu Ezela u istoimenoj seriji, nastavlja da osvaja publiku dugo nakon svog vremena na ekranu.

 

Od 2001. godine univerzalno je priznat kao oličenje izvrsnosti muškog modela. Ne čudi što je Ezel, glavni junak serije, ostao jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Njegovim neodoljivim šarmom očarane su žene sa svih strana svijeta, a razlozi su sasvim jasni. U razgovoru, Kenan je samouvjereno ustvrdio da moja uloga ima veći značaj i istaknutost od njegove. Štaviše, njegova starija sestra i brat, oboje blagoslovljeni ogromnom visinom, takođe su priznali ovu izuzetnu osobinu. Trenutno, njegova sestra, u saradnji sa njihovom tetkom, uspešno vodi prestižni butik venčanica u Ankari.

 

Njegov proboj je došao kada je briljantno utjelovio Ezela u seriji baziranoj na Grof Monte Cristo Alexandrea Dumasa. Kao Omera Učara, njegov lik su izdali njegovi bivši drugovi i nepravedno ga zatvorili do kraja života. Tokom boravka iza rešetaka, pomno je planirao svoj bijeg i tražio osvetu. Nakon odvažnog bijega, preuzeo je identitet Ezela Barjaktara, etablirajući se kao uspješan poduzetnik, sve dok je voljno služio dugu dvanaestogodišnju zatvorsku kaznu. Nisam siguran u vezi ove ideje, ali mislim da bi potencijalno mogla uspjeti. Uvjeren sam u svoje sposobnosti i vjerujem u svoje mogućnosti.

Nakon ogromnog uspjeha serije, glumac je svesrdno okrenuo pažnju svom privatnom životu. Ne uznemiren time što su ga hvalili kao jednog od najzanimljivijih glumaca u Turskoj, Kenan je neustrašivo prigrlio svoju duboku ljubav. Od maja 2016. godine radosno je u braku sa talentovanom glumicom Sinom Kobal, a zajedno su blaženo blagosloveni sa dvoje prelepe dece.

Preporučujemo