Proslavljena glumica Snežana Savić glumila je u nebrojenim serijama, ali je bez sumnje „Srećni ljudi“ ono što je zaista definisalo njenu karijeru. U ovoj seriji sjajno je odglumila voljeni lik Maline Vojvodić. Ne samo da je Snežana pokazala svoje glumačko umeće, već je i opčinila publiku svojim zadivljujućim izvođenjem pesme “Topolska 18”, koja je postala sinonim za predstavu. Ova nezaboravna serija zabeležila je i njenu televizijsku romansu sa glumcem Aljošom Vučkovićem.Adresa Topolska 18 krije trajnu misteriju, krije tajnu koja je zaintrigirala mnoge. Fascinantno je ući u to zašto je upravo ova ulica postala mjesto za očaravajuću priču o sretnim ljudima.

 

Uprkos pokušajima da se godinama suzbija njegovo emitovanje, “Srećni ljudi” je trijumfovao kao najgledanija emisija, prkoseći svim izgledima.Glumica hrabro otkriva da kad god sluša ovu pesmu, preplavi je talas emocija koji je momentalno vraća u nezaboravno vreme snimanja kultne serije „Srećni ljudi“. Bez sumnje, Topolska 18 ne samo da je ostavila neizbrisiv trag u Snežaninoj karijeri, već se i urezala u srca i umove nebrojenih gledalaca, koji nastavljaju da uživaju u vraćanju vanvremenskih epizoda na YouTube-u.

 

Međutim, više od dvije decenije, brojni pojedinci razmišljaju o značenju ove pjesme, dovodeći u sumnju njenu autentičnost. Ipak, izvanredno otkriće Snežane Savić razotkrilo je skrivenu istinu i na kraju razotkrilo enigmu. Opšte je poznato da je upravo u toj ulici boravila Ljiljana Pavić tokom studentskih godina, kao supruga cenjenog scenariste Siniše Pavića, tvorca „Srećnih ljudi“.

 

Štaviše, vredi napomenuti da Snežanin doprinos nije bio ograničen samo na ovu pesmu za seriju, jer je komponovala i kultnu naslovnu numeru „Srećni ljudi“, koju su izveli Ekstra Nena i Boba Stefanović, uz „Porodično srce“ Željka Samardžića. i “Želim život” Dade Topić.

Preporučujemo