Ona je samouvjereno otkrila razlog izostanka zvaničnog braka između nje i Željka. Ljiljana Mijatović stekla je značajno priznanje svojom zapaženom ulogom u filmu “Zveri”. Pored toga, u javnosti je našla širu afirmaciju kao jedna od pratilaca Željka Ražnatovića Arkana. Imali su zajedničko dete, što je učinilo da je ona njegovo treće dete. Od početka našeg razgovora jasno je dala do znanja da je na ovaj intervju pristala na nagovor kćerke Angele. Željka sam prvi put sreo kada sam bio dete.

 

Naša bliska veza nastala je kroz njegova česta putovanja i povratke. Razlog zašto smo bili tako bliski je taj što je on uvijek bio na telefonu i govorio mi kuda ide. Njegova majka Slavka me stalno kontaktirala da pita gdje je i kako je. Ovako počinje Reginin narativ. Nakon što je njihova ćerka Anđela hrabro otkrila javnosti istinu o odnosu sa pokojnim ocem, 46 godina kasnije, Ljiljana je odlučila da otvori dušu i sve podeli sa drugima. Otkrila je i intimne detalje njihove romanse. Arkan je veoma voleo poeziju i često me je terao da recitujem Desanku Maksimović i Tatjanino pismo Onjeginu, koje sam uvek recitovao. Nežno bi stavio moju glavu u svoje krilo i pustio me da mu čitam.

 

Nakon otprilike dva-tri sata pronašao me je direktor, identifikovao me kao Ljiljanu Mijatović i otkrio da je to moj muž. Bio sam jako iznenađen jer sam znao da je zatvoren. Kada sam podigao slušalicu, njegov glas se čuo iz slušalice: “Dušo, dušo, kako si?” Iznenadila sam se kada sam saznala da nije pušten kao što sam pretpostavljala, već je došlo do pobune u zatvoru koja je dovela do hapšenja direktora.

 

 

Reditelj nam je omogućio da komuniciramo, jer nije mogao fizički biti sa mnom, kako je objasnila bivša glumica.

Preporučujemo