Jelena Kareluša pre više od godinu dana izjavila da namerava da se razvede od Duška Tošića, njihov brakorazvodni postupak nije okončan. Iznenađujuće, fascinacija javnosti vezom para nesmanjuje se, ne pokazujući znakove da jenjava. Nekada renomirani fudbaler, Tošić je prešao u uspešnu menadžersku ulogu i trenutno vodi povučen način života, retko se pojavljuje u javnosti ili daje intervjue medijima. Zbog toga je njegov “Instagram” nalog postao primarni izvor informacija o njegovom svakodnevnom životu, iako ga rijetko ažurira. Kad god se na bilo kojoj stranici pojavi fotografija Duška Tošića, svjetla reflektora se odmah pomjere ka njegovim izuzetnim poduzetničkim poduhvatima. S druge strane, već duže vrijeme se šuška o potencijalnom novom romantičnom partneru Duška Tošića, pa domaći portali ostaju gladni dodatnih izvora informacija.

U javnosti je došlo do saznanja da je ovaj talentovani fudbaler, koji je i dalje u braku sa poznatom muzičkom senzacijom Jelenom Karleušom, krenuo na romantično putovanje sa neverovatno talentovanom pevačicom Inom Gardijan, koja je slučajno od njega mlađa sedam godina.

Nedavno je njihova ljubavna priča poprimila izuzetan zaokret, njihova romansa je dostigla nove visine, a njihovi umovi sada razmišljaju o ideji da svoju vezu unaprede na viši nivo. Čini se da im je na umu mogućnost stvaranja uzbudljive i nepredvidive budućnosti.

Naprotiv, viđeni su kako otvoreno izražavaju svoju ljubav jedni prema drugima tokom ekskluzivnog skupa održanog na splavu u granicama grada. Kako smo dublje zalazili u stvar, primijetili smo da je Katarina u pratnji Duške izašla na binu kako bi nastupila na Aidinoj privatnoj proslavi, dodajući ovoj prilici dodatni sloj očaranosti. Nakon što je većina gostiju otišla, par je nastavio da otvoreno pokazuje svoju fizičku naklonost jedno prema drugom u prisustvu preostalih prisutnih.

 

 

Preporučujemo