Uvaženi voditelj renomirane emisije “Žikina Šarenica” Živorad Nikolić sa apsolutnim žarom uživa u penzionerskim danima. Neopterećen svojim prethodnim obavezama, ostaje izuzetno aktivan, uranjajući se u poslove u koje ranije nije mogao da se upusti zbog televizijskih obaveza.

 

Posebno je pisanje postalo ogromna strast za njega. Uprkos povremenim lapsusima, Živorad se nikada nije povezivao sa skandaloznim ponašanjem, konstantno je nosio blistav osmeh. Međutim, tokom jedne epizode, on je zapanjujuće otkrio intrigantnu anegdotu iz svog prvog braka. Žika je u srednjoj školi imao nevjerovatnu ljubav i samouvjereno se vjenčao sa tom djevojkom na četvrtoj godini fakulteta. Zajedno su dočekali prelepu ćerku Ružicu.

 

Međutim, njihova ljubavna priča dobila je nepredviđeni obrt. Doživeo sam situaciju da me žena, koja je imala ljubavnika, namerno sačekala na vratima i na silu ih razbila. Zabarikadirali su vrata, a kada sam pozvonio, neočekivano sam dobio udarac šakom u nos. U tom trenutku me je izneo bijes, do te mjere da da sam ih sreo na ulici, čak i izvan određenog pješačkog prijelaza, ne bih imao nimalo zadrške da ih pregazim. Srećom, moj bijes je prilično brzo splasnuo.

 

Žika je izjavio da je njegova prva supruga željela razvod, ali nije htjela da napusti njihov zajednički stan. Ipak, Žika potvrđuje da ovaj nesrećni incident nije umanjio moju nepokolebljivu veru u ljubav, o čemu svedoči nebrojeno mnogo godina trajni i blažen brak sa suprugom Zoranom Nedić. Iako ima tendenciju da zazire od reflektora zbog svoje karijere ekonomiste, uživa u izradi vrhunskih delicija i njegujući trenutke sa svojim dragim. Za razliku od toga, Žika svesrdno vjeruje svojoj ženi i dosljedno cijeni njene savjete.

 

 

 

Preporučujemo