Ova slatka pita sa sjajnom kombinacijom mesa i sira sigurno će vas ostaviti bez teksta jer se bez napora topi u ustima. A najbolji dio? Nema potrebe za dosadnim korama! Ako se pitate kako napraviti ovo kulinarsko remek-djelo, ne brinite, jer je nevjerovatno jednostavno, a mi smo čak dali i fotografiju koja će vas voditi kroz proces.Ako vam slučajno nedostaju kore za pitu, ne plašite se, jer će samo dvije tortilje biti dovoljne da napravite ljupko kulinarsko remek-djelo. Na listi sastojaka nalazi se 350 grama mlevenog mesa. Ima dva jaja. Povrće poznato kao luk. Jedna mala paprika crvene boje. Mjera jedne kašičice soli.

 

Mjera crnog bibera koja je jednaka pola čajne žličice. Mala količina, oko pola kašičice, crvene paprike. Trebat će vam značajna količina naribanog gaude ili topljenog sira za pizzu, točnije 300 grama. 2 velike tortilje Na kraju, ključno je uzeti u obzir održavanje i dugovječnost premaza. Redovne inspekcije i popravljanja mogu biti potrebni kako bi se osiguralo da premaz ostane netaknut i efikasan tokom vremena.

 

 

 

Rendani sir je zgodna opcija za one koji žele uštedjeti vrijeme u kuhinji, jer eliminira potrebu za rezanjem ili rezanjem velikih blokova sira. Osim toga, ima duži rok trajanja u odnosu na cijeli sir, što ga čini praktičnim izborom za skladištenje i korištenje po potrebi.

 

 

Bilo da se radi o dodavanju parmezana na vrh tjestenine ili stvaranju sloja sira u lazanje, naribani sir dodaje dubinu i bogatstvo širokom spektru kulinarskih kreacija. Kada su gotove, izvadite enchilade iz rerne i ostavite ih da se malo ohlade pre serviranja. Ove ukusne i ukusne enchilade savršen su izbor za zasitan i obilan obrok.

Preporučujemo