Đorđe David je prvi put izneo svoja razmišljanja i zabrinutost za ćerku i suprugu, ističući važnost da imaju stalne prihode i osećaj finansijske sigurnosti, posebno u slučaju da mu se desi nešto neočekivano.Ana ima svoju platu i obezbeđenje, odluku koju sam snažno podržavao. Moj posao je nevjerovatno stresan, stalno opterećuje moje srce i um dok smo stalno u pokretu.

 

Pomisao na to šta bi se desilo da dobijem srčani udar, moždani udar ili čak umrem u saobraćajnoj nesreći je zastrašujuća, i molim se Bogu da Ana bude spremna da nastavi dalje bez mene. Međutim, uprkos zahtjevnoj prirodi našeg posla, važno je napomenuti da nismo počeli dopuštati da naše frustracije prevladaju. Uobičajena je zabluda da smo mi u žiriju izuzetno dobro plaćeni, ali to ne može biti dalje od istine. Realnost je da ceo naš život zavisi od ovih skupih fotelja, koje su čak i skuplje od onih u parlamentu i nekim ministarskim kancelarijama.

 

 

Đorđe David, jedan od najtalentovanijih muških vokala bivše Jugoslavije, danas je sinonim za domaći rokenrol. Iako je njegov izuzetni vokal često bio u senci raznih ekscesa, šest godina provedenih u žiriju “Zvezda Granda” donose mu zasluženu afirmaciju. Iako je emisija često povezivana s rijaliti formatom, Đorđe ističe da je njihova misija usmerena ka unapređenju mladih talenata ne samo kao pevača već i kao ljudi.

 

Govoreći o muzičkoj sceni, Đorđe naglašava posvećenost rokenrolu, uprkos promenama u muzičkim trendovima. Izražava zabrinutost zbog nedostatka reciprociteta u odnosu na srpske izvođače u Hrvatskoj, ali ističe da umetnost treba prevazići političke barijere.

 

Preporučujemo