Ognjen Amidžić već duže vreme proživljava cvetajuću romansu sa koleginicom Minom Naumović. Uprkos značajnoj razlici u godinama od 17 godina, njihova ljubav je samo jačala, a željno iščekuju dolazak prvog deteta u bliskoj budućnosti. Voditelj je upravo otkrio intrigantnu činjenicu da dvije osobe o kojima je riječ imaju divan odnos jedna s drugom. Ono što ovoj vezi dodaje još jedan sloj fascinacije jeste otkriće da je voditeljkin pokojni otac prethodno poznavao Mininu majku.

Veza između nas se razvila na izuzetno spontan način. Čini se kao da smo se poznavali još od ranih školskih dana, uprkos značajnoj razlici u godinama između nas. Međutim, ova jedinstvena dinamika je ono što nam omogućava da se povežemo bez napora. Ono što našu vezu čini još fascinantnijom je činjenica da ona potiče iz istog grada kao i ja, Šapca, i što je zanimljivo, naši roditelji imaju zajedničku istoriju.

 

U stvari, moj otac i njena majka su u to vreme bili drugovi iz razreda. Intrigantno je primijetiti da je moj otac samo osam godina stariji od nje, što ga čini prvom generacijom učenika kojima je predavao, kako je rekao Ognjen. Tokom nedavnog otkrića, Ognjen Amidžić, poznata ličnost, otkrio je intrigantnu činjenicu da je njegov rođeni otac imao ličnu vezu sa Mininom majkom.

 

-Poznajemo se oko dve godine… Još je nisam formalno zaprosio, ali nekako smo se sve dogovorili. Sve između nas je neophodno, nismo ničim opterećeni i to je to – rekao je on i dodao: Minina ljupkost je zaista zadivljujuća jer posjeduje neusporedivu prirodnu ljepotu koja ne zahtijeva poboljšanje. Često su pojedinci zapanjeni njenim naizgled savršenim crtama lica i primorani su da se raspitaju da li je bila podvrgnuta nekim kozmetičkim zahvatima ili nosi kontaktna sočiva.

Preporučujemo