Proslavljena pevačica Vesna Zmijanac, cenjena po svojim zanosnim melodijama, u martu mesecu je podvrgnuta delikatnoj srčanoj intervenciji, pri čemu je vešto ugrađen bajpas. Zapanjujuće, sinoć je krasila pozornicu prestižnog establišmenta u našoj užurbanoj prijestolnici, očaravši publiku svojim eteričnim prisustvom. Sa velikim divljenjem posmatramo njenu izuzetnu transformaciju, jer je izgubila obilje kilograma, čineći je gotovo neprepoznatljivom.

 

Čista bujnost, zarazna pozitivnost i nepokolebljiva energija kojom je odisala tokom nastupa ostavili su sve prisutne prijatno zaprepašćene, služeći kao svedočanstvo njenog trijumfalnog oporavka. Izvanredna transformacija koja je privukla pažnju svih je Vesnin značajan gubitak težine nakon operacije, koji joj je ostavio izvrsnu i gotovo besprijekornu figuru. Prvobitno vidljivo kroz njeno lice, skriveno ispod njene široke odjeće koja je skrivala više nego što je otkrivala.

 

 

 

Vesna je odisala izuzetnom aurom vitalnosti i profesionalizma, očaravajući sve koji su videli njeno zapanjujuće prisustvo. Ukrašena u zadivljujućoj tunici i pantalonama širokih nogavica, bez napora je prihvatila osvježavajući odmak od svoje prethodne sklonosti tamnijem odijevanju. Pevačica je primetila obilje povoljnih primedbi upućenih njoj, pa je odlučila da zadrži nepokolebljiv osmeh na licu. Podsećanja radi, Vesna Zmijanac uspešno je operisana u martu na cenjenom odeljenju kardiologije Kliničkog centra Srbije. Kao što smo ranije spomenuli, Zmijanac se suočavala sa izazovima visokog krvnog pritiska i aritmija, zbog čega je shvatila da dalje odlaganje ugradnje bajpasa više nije izvodljivo.

 

 

U početku je Vesna odlučila previdjeti svoje brige o pritisku, vjerujući da su beznačajne, jer su mnogi ljudi oko nje iskusili slične probleme. Međutim, kada joj je krvni pritisak eskalirao do nekontrolisane mere, potražila je savet lekara. Slijedeći njihov savjet, pristala je da se podvrgne proceduri bajpasa, koju je vješto izveo tim cijenjenih i stručnih ljekara.

Preporučujemo