Stefanova majka, Milica Dabović, izabrala je ime profila na novonastalom sajtu za odrasle koji je postao izvor nerviranja i frustracije brojnih pojedinaca. Milica Dabović, poznata bivša košarkašica, konstantno je pod lupom javnosti otkako je prvi put napravila profil na veb stranici za odrasle. Međutim, u pokušaju da dopuni svoj prihod, nedavno je preuzela inicijativu da pokrene još jednu online platformu. Milica je na svom Instagram nalogu podelila veb adresu platforme “Fiesta Fans”, pozivajući zainteresovane da joj se jave preko ove avenue.

 

Važno je napomenuti da svaka komunikacija putem ove web stranice naplaćuje se. Ova web stranica, kao što je već spomenuto, možda neće biti toliko poznata ili popularna u poređenju s drugim platformama. Međutim, nudi jedinstvenu priliku korisnicima da ostvare prihod putem privatnih video poziva.

Štaviše, čak možete dobiti i finansijsku kompenzaciju za ugrađivanje živih elemenata u vaše prisustvo na mreži, dodatno povećavajući vaš potencijal za finansijski uspjeh. – “Fiesta Fans” je pretplatnička društvena mreža na kojoj se kreatori mogu povezati sa svojim fanovima i zaraditi novac. Nudi više funkcija i mogućnosti zarade od bilo koje druge platforme. Ne postoje ograničenja zarade za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama – predstavljaju se na sajtu. Osim toga, vrijedi napomenuti da bivši košarkaš ima otprilike 27 postova na ovoj mreži.

Korisničko ime koje nosi je “Stefansmammy”, a cijena mjesečne pretplate je 9,99 dolara, dok je važno napomenuti da je sadržaj namijenjen samo zreloj publici i nije primjeren maloljetnicima. Postoje razni uzbudljivi opisi sa zaključanim sadržajem koji izražavaju iščekivanje i želju da se međusobno povežu. Izjave poput “Poželjno je imati interakciju licem u lice” i “Radujem se upuštanju u telefonske razgovore s vama” izražavaju čežnju za komunikacijom.

Preporučujemo