Na popularnoj društvenoj platformi TikTok postoji veoma prepoznatljiv video na kome se Kosta Kecmanović samouvereno obraća majci. Uprkos misteriji oko njegovog nastanka i tvorca, neosporno je prepoznatljiv. Tragično, stravičan incident u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” odigrao se 3. maja, kada je četrnaestogodišnji učenik nemilosrdno oduzeo živote devetoro kolega učenika i jednog radnika obezbeđenja.

 

U posljednja tri mjeseca, stručnjaci su izvršili opsežnu seriju procjena kako bi stekli temeljno razumijevanje njegovog mentalnog zdravlja, osobina ličnosti i sveukupnog razuma. Ovaj tragični događaj duboko je uticao na javnost, potaknuvši mnoge na razmišljanje o njegovim uzrocima i mogućim posljedicama. Istraga koja je u toku dobila je dodatnu podršku i nedavnom presudom Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrđena odluka Višeg suda da spreči raspolaganje imovinom roditelja Koste Kecmanovića. U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” maloljetni Kosta Kecmanović izvršio je zvjerski masakr. Zbog toga je oduzeta imovina Kostine majke, Miljane Kecmanović, poznate milionerke. Sud je posebno naložio prenos imovine Miljane Kecmanović, u vrijednosti od 2,7 miliona eura, na državnog izvršitelja.

 

Ova sredstva će se držati u escrow-u do okončanja sudskog postupka koji su pokrenule porodice žrtava, tražeći utvrđivanje krivice i obeštećenje. Juče uveče su novinari Republike.rs javili da su videli Miljanu Kecmanović kako ulazi u prostorije Narodnog fronta.

Novinari uključeni u slučaj potvrdili su da je Milijana ušla u zgradu tačno u 18:30. i otišla u njen stan. Ubrzo nakon toga otvorila je vrata kuće porodice Kecmanović, koja je bila dio Narodnog fronta.Na snimku se vidi Kosta kako čeka da mu majka stigne i vrati ga kući. U videu, Costa uzvikuje: “Ovo je bam! Jedva čekam da mama dođe po mene!”

Preporučujemo