Situacija ostaje nepromijenjena! Kristijan Golubović, ozloglašeni bivši osuđenik i bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, koji je već značajan dio svog života proveo u zatvoru, ponovo je pribjegao ilegalnim aktivnostima. Međutim, ovoga puta šokantni detalji njegovog posljednjeg zločina uključuju krađu mlijeka za bebe, a on je imao smjelosti da ovaj gnusni čin izvede uz pomoć prijatelja.

 

 

Kristijan i njegov prijatelj prošetali su užurbanom pijacom, pogledom su im pretraživali šarene prolaze u potrazi za nečim intrigantnim. Nije trebalo dugo da se Kristijanova uvjerljiva priroda aktivira dok je uzbuđeno pozivao prijatelja prema primamljivom proizvodu smještenom na polici. Ukratko, suprug Milice Zavetnice sklopio je unosan partnerski odnos sa osuđenim reketašem Kristijanom Golubovićem, čija je preteća taktika uključivala pretnje teškim fizičkim povredama i mučenje.

 

 

Osim toga, Kristina Spalević je rasvetlila postupke Golubovićeve bivše supruge Ivane, koja je naizgled iskoristila njihovu vezu. Pored toga, uočen je neidentifikovani mladić koji je pratio Golubovića i učestvovao u krađi više kutija mleka za bebe u prahu iz određenog skladišnog prostora. Da dodamo više detalja, jedan mladić, čiji je identitet i dalje nepoznat široj javnosti, bio je svjedok uz Golubovića u konkretnom incidentu. Ušli su u prostor za skladištenje u kojem su držani osnovni namirnice za dojenčad.

 

 

Nakon kratkog istraživanja, mladić je uzeo ne samo jednu, već dvije kutije mlijeka za bebe u prahu. Supružnik Milice Zavetnice stekao je značajno bogatstvo kroz druženje sa ozloglašenim kriminalcem Kristijanom Golubovićem, koji je koristio zastrašujuće taktike poput pretnji da će žrtvama vaditi oči, paljenja njihovih domova, pa čak i podvrgavanja mučenju njihove dece. Kristina Spalević je u šokantnom otkriću otkrila uznemirujuće ponašanje Golubovićeve bivše supruge Ivane, koja mu je, po svemu sudeći, sve uzela. Nakon što je obje stvari sigurno stavio u njegov ranac, nadzorne kamere u baru su poslušno uhvatile trenutak.

Preporučujemo