Okolnosti oko njihovog razdvajanja ostaju obavijene velom tajne, ostavljajući fanove gladne za detaljima o tome šta je dovelo do raspada njihove nekada naizgled neraskidive veze. Počele su da kruže glasine i spekulacije, a upućeni sugerišu mnoštvo mogućih razloga za razlaz. Neki pretpostavljaju da su pritisci njihovih karijera uticali na njihovu vezu, dok drugi vjeruju da su nepomirljive razlike i lični rast odigrali značajnu ulogu. Zamršenosti i složenosti Pejinog razvoda tek su počele da se razotkrivaju, a početni šok njihovog razlaza zasenčen je otkrićem njihovog diskretnog ponašanja.

 

Iako razlozi njihovog razvoda za sada mogu ostati misterija, ono što se ne može poreći je impresivna sposobnost Peje i njihovog partnera da zadrže svoju privatnost u eri u kojoj se svaki aspekt života slavnih često stavlja pod mikroskop. U svijetu u kojem se čini da je nemoguće bilo šta sakriti, njihova sposobnost da tako dugo skrivaju tako značajan događaj svjedoči o njihovoj odlučnosti i snalažljivosti. Dok vijesti o njihovoj rastavi odjekuju kroz industriju zabave, obožavatelji i mediji prepušteni su razmišljanju o moći tajnosti i dužinama koje će neki uložiti da zaštite svoje lične živote.

 

 

 

Nakon iskrenog razgovora, Pejić i Dragana su zajednički zaključili da bi bilo u najboljem interesu svih uključenih strana da samostalno krenu dalje, svaki svojim putem. Peja i Dragana su 2017. godine sklopili svetu bračnu zajednicu na očaravajućem ostrvu Ibica.

Nisu znali da će ova očaravajuća lokacija ne samo svjedočiti njihovim zavjetima vječne ljubavi i predanosti, već će postati i pozadina za njihove divne eskapade na medenom mjesecu. Nakon svadbe, Zoran je Draganu poklonio silikonima, a ona mu je zauzvrat poklonila komplet potpuno novih zuba. Pejić je otac Jovana, koji je rođen iz prethodnog braka sa poznatom folk pevačicom Zlatom Petrović.

Preporučujemo