Marija Šerifović izrazila je krajnje gađenje i nezadovoljstvo svojim životom. Poznata pevačica hitno se obratila svojim vernim obožavaocima, prenevši svoje intenzivne emocije bijesnim i uznemirenim tonom. Otišla je toliko daleko da je uzviknula da je umalo povratila jetru, naglašavajući ozbiljnost svoje odbojnosti.

 

Ovaj nalet otvorio je put brojnim poznatim pjevačima, glumcima i učesnicima reality TV emisija da uspostave i unaprijede svoje karijere putem ove moćne društvene mreže. Ne samo da su pronašli platformu za pokazivanje svojih talenata, već su također iskoristili njegov marketinški potencijal za promoviranje svojih osobnih brendova. Prošlo je nekoliko godina kada je proslavljena pevačica i pobednica Evrovizije Marija Šerifović donela iznenađujuću odluku da kreira nalog upravo na ovoj platformi.

 

 

 

Ovaj neočekivani potez donio je ogromnu radost brojnim pojedincima, ali je i mnoge druge ostavio krajnje zaprepaštenim. Konkretno, nedavno je iskoristila priliku da komunicira sa svojim odanim fanovima i predanim sljedbenicima na prethodno spomenutoj online platformi, izražavajući nezadovoljstvo u pogledu asortimana videa koji popunjavaju njen primarni feed. Ona je eksplicitno istakla svoj nedostatak znanja u navigaciji platformom i čak je otkrila da je to izazvalo osjećaj mučnine, što je gotovo dovelo do nevoljne regurgitacije.

 

 

Još uvijek se mučim da shvatim kako da koristim TikTok i sumnjam da li ću uspjeti snimiti i objaviti video na platformi. Međutim, postoji nešto što me muči i osjećam potrebu da to podijelim sa vama.  U stvari, iskustvo je bilo toliko neugodno da mi je sinoć gotovo fizički pozlilo. Ne mogu a da se ne zapitam koja je svrha svega ovoga? Šta se dešava sa mojim algoritmom? Čini mi se da nemam kontrolu nad tim, i ostajem da se osjećam frustrirano i obeshrabreno. Kao da se krećem kroz ovu platformu naslijepo, bez ikakvih smjernica ili podrške.

Preporučujemo