Pevačica Ana Sević je nakon razvoda od Darka Lazića zaista otkrila sreću u vezi sa svojim partnerom Danijelom Nedeljkovićem. Zajedno borave u luksuznoj rezidenciji koja oduzima dah u cenjenom naselju Vračar, koja odiše sofisticiranošću i besprekornim stilom. Iako krase brojna javna pojavljivanja kao par, oni vješto čuvaju svoju privatnost, nikad ne otkrivajući previše vanjskom svijetu.

 

 

Ana iz prethodnog braka ima ćerku Lorenu, a sa Danijelom ćerku Senu i sina Simenona. Njihova porodica je nedavno dobila još jednog sina, a Anine ćerke su oduševljene ovim prinova. Oni su željno preuzeli ulogu brige o svom novom bratu i sestri na dnevnoj bazi.Porodica Ana Sević živi u izuzetno raskošnom i prostranom stanu na Vračaru, koji je pomno uređivala sama Ana.

 

 

 

 

Osigurala je da njihovo prebivalište odiše atmosferom dobrodošlice za njihovu djecu, odlučivši se za jednostavnost umjesto ekstravagancije i naglašavajući dovoljno prostora i maksimalnu udobnost. Nedavno renoviran, stan se sada može pohvaliti zavidnom centralnom lokacijom i zadivljujućim bazenom dizajniranim isključivo za porodični užitak. Ana je sa entuzijazmom dokumentovala izgradnju bazena na svom Instagram storiju, dok je njen suprug Danijel svim srcem ispunio njenu težnju da proširi utočište njihove porodice dodajući ovaj izuzetan sadržaj.Ana je oduvek imala jaku želju da u svom domu, pored bazena, ima i spa centar.

 

 

 

Njen partner Danijel nije gubio vrijeme da započne s projektom čak i prije nego što im je nova beba stigla. U ovaj ekstravagantni poduhvat uložen je impresivan iznos od skoro 50.000 eura. Dugo očekivano leto je konačno stiglo, dajući Ani priliku da se u potpunosti prepusti spokoju svog bazena sa svojom decom. Ovo je posebno značajno jer je njihov najmlađi Simeon još uvijek premali da bi krenuo na putovanja na druge lokacije.

Preporučujemo