Vest o potencijalnom razvodu između Jovane Tomić Mator i Anite Stanojlović izazvala je šok među njihovim vernim fanovima. Pouzdani izvori su otkrili da se par nedavno upustio u žestoku svađu, što je dovelo do Anitine odluke da se iseli iz njihovog nekada zajedničkog stana. Od tada, Anita je prekinula svaku komunikaciju sa Jovanom, ostavivši neosporan uticaj na njihovu emocionalnu vezu. Jovana se navodno jako borila sa čitavim iskušenjem, do te mere da joj je bila potrebna medicinska intervencija kako bi se izborila sa svojim ogromnim stresom.

Anita je samouvjereno opovrgla glasine o svom razvodu. U izjavi objavljenoj za medije, ona je nedvosmisleno potvrdila da su, iako su se posvađale i ona je privremeno napustila stan, uspjeli riješiti nesuglasice i obnoviti vezu. Izražavajući samosvijest, Anita je otvoreno priznala svoju dobro poznatu tvrdoglavost i posesivnost kao faktore koji doprinose sukobu. Uz samouveren osmeh je pojasnila da je Jovaninu reakciju na njeno pitanje o povratku u Beograd nakon što je njihovog sina odvela ocu u Kruševac potpuno pogrešno protumačila.

Na pitanje o njenoj ljubavi prema Matoroj, Anita je samouvjereno izrazila svoje nepokolebljivo obožavanje, navodeći da je očarana Matorinim neodoljivim šarmom i zadivljujućom ličnošću. Njihova duboka naklonost ostaje nepokolebljiva i odlučni su da savladaju sve prepreke koje im se nađu na putu. Štaviše, u medijima se spekulisalo o tome da bi Jovana i Anita potencijalno uz elitu ušle u cenjenu “Zadrugu 7”. Obraćajući se ovome, Anita je samouvereno izjavila da iako ugovor još nije potvrđen, izvesno je da Jovana neće učestvovati u rijalitiju bez nje.

Ona je istakla njihovu želju da budu deo ovog televizijskog formata, posebno zbog toga što je Jovana već stekla priznanje svojim dosadašnjim angažmanom u “Zadruzi”.

Preporučujemo