Vjerni pratitelji Marije Šerifović s nestrpljenjem su iščekivali njezin najnoviji album u rasponu od nevjerojatnih devet godina, koji se nedvosmisleno pokazao kao transformativna prekretnica unutar glazbene industrije.

 

 

Njezine melodične kreacije brzo su stekle široku prepoznatljivost na raznim streaming platformama, ali ono što uistinu plijeni pozornost je velika podrška cijenjenih pojedinaca na društvenim mrežama. Ljudi poput Aleksandre Prijović, Sanje Vučić, Snežane Đurišić, Marije Mikić, Ilde Šaulić i mnoštva drugih značajnih ličnosti pojavili su se na ovim digitalnim platformama kako bi izrazili svoj žar i divljenje Marijinom glazbenom opusu.

 

 

U jednom glasu, ovi utjecajni glasovi tvrde da kada Marija počasti pozornicu svojim očaravajućim glasom, svi drugi glazbeni pokušaji blijede u usporedbi. Izrazi strahopoštovanja i duboke emotivne reakcije, poput “Bio sam dirnut do suza, a sada je na tebi red da to doživiš”, “Svjedočite majstorstvu, jer Marov glas izaziva izljev emocija”, i “Posvetio sam svoje vrijeme uroniti u ovo zadivljujuće remek-djelo, i potpuno me slomilo”, primjer je dubokog utjecaja Mariinog očaravajućeg vokala i očaravajuće izvedbe. Nadalje, ovaj izuzetan album otkriva zbirku rijetkih fotografija iz Marijinih nježnih godina, pokazujući njenu nepokolebljivu strast prema glazbi čak i u njezinim najranijim danima.

Unutar ovih dragih obiteljskih albuma mogu se razotkriti zadivljujuće slike mlade Marije koja vješto upravlja harmonikom, energično bubnja i bez muke svira serenadu u mikrofon, nedvosmisleno potvrđujući da je njezino neobično glazbeno putovanje predodređeno od same biti njezina djetinjstva. Marija Šerifović ponovno je osvojila glazbenu industriju svojim nesvakidašnjim glazbenim umijećem. Njezin dugo iščekivani povratak nakon duljeg izbivanja dočekan je s ogromnim uzbuđenjem i njezinih kolega i odanih obožavatelja. .

Preporučujemo