Od trenutka kada je zakoračila u središte pozornosti, Rada Manojlović plijeni nepokolebljivu pažnju medija, posebice kada je riječ o njezinim ljubavnim zavrzlamama s tri ugledna gospodina. Prvo je tu bio magnetični Milan Stanković, zatim zagonetni Momir Gajić, a na kraju intrigantni Haris Berković.

 

Nedvojbeno je da je najveću pozornost javnosti izazvala Radina veza s Harisom, a bezbrojna su nagađanja oko njihovog mogućeg spajanja na svetom oltaru.  Unatoč prijateljskom druženju sa svoje dvije kolegice, Radina veza sa sportskim menadžerom doživjela je žalosni pad, jer je odnos Momira Gajića prema njoj dosegao besprimjernu neprofesionalnost.

 

 

Usred veze s Milanom Stankovićem, Rada je otvoreno priznala naklonost drugom gospodinu, a na kraju je otkrila da je to Momir Gajić, s kojim je nakon trogodišnje veze raskinula 2015. godine. Unatoč tome, ona nastavlja održavati pozitivan odnos s Milanom. Radina bivša suputnica izjavila je da je ljubavna veza s muzičarom suvišna. Kad je ovo čula, Rada je bila daleko od ravnodušnosti. Hrabro je izjavila da njezin bivši partner nema nikakve važnosti u njezinoj sadašnjoj egzistenciji i da nema sklonosti poklanjati mu bilo kakvu pozornost u području javnog izlaganja. Nadalje, rasvijetlila je i činjenicu da je sestra njezinog bivšeg partnera uporno negodovala zbog skromnog podrijetla pjevačice sa sela.

 

 

Bitno je priznati da je Momirov otac ranije opovrgao slične navode i izrazio divljenje Radi. Ipak, Rada se teško oslobađala što je dopustila da Momirovo uplitanje baci sumnju na njen odnos s Milanom. Trenutačno Momir, bivši dečko Rade Manojlović, nalazi zadovoljstvo u bračnoj sreći s Nevenom Ninković i živi na Floridi gdje nadzire menadžment košarkaške industrije. U međuvremenu, Rada ostaje nevezana nakon rastave od Harisa prije godinu dana.

Preporučujemo