Dalila je završila svoje interakcije sa Aleksandrom i Filipom. Ona je napravila korak dalje tako što je podijelila fotografiju i objavila svoju konačnu presudu. Pored toga, direktno se suočila sa Aleksandrom kako bi izrazila svoje misli i osećanja. Nakon raskida Aleksandrine i Filipove veze, pojačan fokus i pažnja usmerena je na njihove bivše partnere, Dalilu Dragojević i Dejana Dragojevića. Dalila Dragojević je, kako je dosledno naglašavala, odlučila da nastavi sa rijaliti TV karijerom i trenutno posvećuje napore uspostavljanju uspešnog profesionalnog života.

 

Nakon raskida, Alex je dala šokantnu izjavu koja je otkrila njene najdublje emocije i misli u vezi s carem. Dalje je spomenula upotrebu sedativa, dodajući još jedan sloj iznenađenja svom već zapanjujućem otkriću. Aleks je uklonila sve zajedničke fotografije koje je imala sa Carom sa svog Instagram naloga, efikasno izbrisavši svaki trag njihove zajedničke prošlosti. I ne samo to, i Alex i Cara su odlučili prekinuti svoje veze na društvenim mrežama, razilazeći se ne samo na Instagramu već i na Tiktoku, platformi na kojoj su posljednjih sedmica marljivo tražili angažman i podršku u vidu dodirivanja i virtuelnih poklona.

 

Kao rezultat, pažnja svih je usmerena na Dalilu Dragojević i Dejana Dragojevića, njihove bivše partnere. Dalila se nije potrudila da objavi svoju vezu sa Carom i Aleksandrom Nikolić. Kako je otvoreno priznala, Crikveničanin je jednostavno žalosno poglavlje njene prošlosti. Nakon objave njihovog razlaza, suptilno je potvrdila svoju prethodnu izjavu. Ukrasila je svoj story pokazujući svoj pasoš, avionske karte i niz ekstravagantnih odjevnih predmeta kojima se prepuštala tokom svojih ležernih putovanja. Pogledala je prema svojoj saputnici Marijani Zonjić koja je stajala pored nje na susjednom spratu.

 

U pokušaju da uhvati suštinu raskoši, postavila je fotografiju na kojoj je prikazana besprijekorno elegantna boca vrhunskog šampanjca.

Preporučujemo