Prošle nedelje ćerka Jovana Memedovića, Maša, i Bogosav Apostolović samouvereno su stali rame uz rame na renomirani “ludi kamen”, simbolizujući značajan napredak u njihovoj vezi. Maša i njen partner priredili su nesvakidašnje slavlje za svoje goste, ostavivši upečatljiv utisak, koji su sa oduševljenjem podelili na Instagramu.Samo nekoliko dana nakon njihovog vjenčanja, Maša Memedović ponosno je otkrila svoj narastao stomak! Jovan nije mogao da obuzda uzbuđenje i podelio je fotografiju blaženog trenutka.

 

Iako je Jovan osjećao neodoljiv osjećaj ponosa, ponizno se suzdržavao od hvalisanja tokom ovog značajnog događaja. Ipak, brojni pojedinci opširno su dokumentovali besprijekorne odabire odjeće koje je napravio za vjenčanje svoje kćeri, kao i zapaženu kompaniju s kojom je viđen. Ćerka Jovana Memedovića samouvereno je sa pratiocima podelila radosne trenutke dana venčanja, kao i iskustva u braku.

 

 

Nedavno je na svom profilu na društvenim mrežama ponosno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ushićeni mladenci kreću na medeni mjesec odmah nakon vjenčanja. Konkretne lokacije možda neće biti otkrivene, ali je jasno da se razgovor vrti oko mirnih, obalnih regija. Na fotografiji Maša samouvjereno postavlja pozu, a u pozadini je zadivljujući morski pejzaž.

 

 

Međutim, suptilna izbočina u njenom stomaku izazvala je spekulacije medija o njenoj potencijalnoj trudnoći. Iako to možda nije nedvosmislen dokaz da je ćerka Jovana Memedovića trudna, to je nesumnjivo izazvalo sumnje. Memedović bi nesumnjivo doživio ogromnu radost kada bi postao djed. Štaviše, on bi svom unuku nesumnjivo prenio značaj istinskih vrijednosti i imperativ očuvanja naše životne sredine. Taj osjećaj odražava i Maša, koja dijeli isti žar za veličanstvenost prirode, baš kao i njen poznati otac.

Preporučujemo