Sanja Marinković, cijenjena voditeljka IN Magazina, samouvjereno je osvrnula na svoje formativne godine na početku 23. sezone emisije. Kao jedna od najuglednijih voditeljki u Srbiji, hrabro je debitovala na „Pinku“ prepričavajući zbirku ključnih trenutaka iz svog života. Ovi trenuci su obuhvatili njenu težnju za visokim obrazovanjem, otkrivanje ljubavi, prkosenje društvenim normama, naivno kretanje kroz životne izazove i konačno otkrivanje njenih pravih težnji. Marinkovićeva je neustrašivo odavala svoje žaljenje i izrazila želju da prepiše određene aspekte svoje prošlosti.

 

 

Samouvjereno je ustvrdila da je isključiva odgovornost za odabir ljudi koji će biti dio njenog života na njoj. Tokom svog ranog odraslog doba, stekla je vrijedne uvide od raznolikog niza pojedinaca, uključujući svoju baku, majku, medijske ličnosti, pa čak i bivše romantične partnere. Početak njene karijere definisao je jedan projekat koji se posebno istakao. Kada razmišljam o svojim dvadesetim godinama, prvenstveno se prisjećam svog vremena rada na jutarnjem programu Javnog servisa. Doživila sam prisustvo tokom nacionalnih kriza, poput bombardovanja i ekonomskih sankcija, kao i trenutaka izuzetne ljepote. Osim toga, postojao je period kada sam se osjećala manje zadovoljnom, ali duboko zaljubljenom.

 

 

Sanja je vredno tragala za idealnim partnerom još od razvoda od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim deli sina po imenu Strahinja. Iako još nije pronašla savršenog partnera, samouvjereno tvrdi da uvijek postoji neko ko joj privuče pažnju. Ljubav je stalno prisutna u njenom životu, izazivajući intenzivne emocije u njoj. Međutim, dugotrajna neizvjesnost leži u tome da li su ti osjećaji uzvraćeni.

 

 

 

Ipak, nažalost, njena naklonost nije uzvraćena, ostavljajući je da se zapita da li je problem u njoj samoj – možda je previše nefleksibilna ili ako druga osoba brzo izgubi interesovanje. Kada mi stranci prilaze u restoranima i raspituju se o mojoj profesiji, odišem samopouzdanjem.

 

 

 

 

Preporučujemo