Proslavljeni pjevač Darko Lazić doživio je saobraćajnu nesreću oko 15.10 časova. kod Kvantaša u Zemunu. Laziću je nakon incidenta oduzeta vozačka dozvola zbog prekoračenja kaznenih poena. Damir Okanović, predsednik organizacije posvećene zaštiti prava vozača, istakao je da je Darku Laziću, bez obzira na potencijalno češko državljanstvo, nedvosmisleno zabranjeno da upravlja vozilom u granicama Srbije nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola.

Ključno je naglasiti da Darko Lazić već dugi niz godina dosledno ne poštuje saobraćajne propise, a čak ni mučna nesreća iz 2018. godine koju je nekim čudom preživeo nije promenila njegovo ponašanje. Uprkos značajnoj šteti koju su pretrpeli farovi, hauba i branik njegovog vozila u incidentu kod Kvantaša, on je nepokolebljivo tvrdio da je ostao nepovređen. Lazić i njegova partnerka Katarina samouvjereno organizuju veličanstveno crkveno vjenčanje krajem avgusta, nakon njihovog ranijeg građanskog vjenčanja u decembru 2022.

 

Oni su nedavno proslavili momačko/djevojačko veče uz živopisno okupljanje u bazenu zajedno sa svojim bliskim prijateljima. Izražavajući nepokolebljivu ambiciju, pjevač je izrazio namjeru da proširi porodicu i izrazio želju za još najmanje dvoje djece. Njihovo crkveno venčanje bi trebalo da bude ekstravagantna afera, sa procenjenim prisustvom od 500 cenjenih gostiju. Darko Lazić, pojedinac dobro upoznat sa saobraćajnim prekršajima, ostaje nepopustljiv u svom ponašanju i nakon što je preživio tešku nesreću 2018. godine.

 

Uprkos tome što je u nedavnom incidentu pretrpio štetu na svom automobilu, on je samouvjereno tvrdio da nije zadobio ozljede i uvjeravao da je šteta bio bi brzo popravljen. Damir Okanović, portparol Agencije za bezbednost saobraćaja, hrabro je otkrio da je Lazić počinio težak prekršaj i da će mu, ako su podaci tačni, biti zabranjeno da vozi u Srbiji, bez obzira na dvojno državljanstvo. Nasuprot tome, Branka, Darkova majka, odlučno je opovrgavala ove navode, odbacujući ih kao besmislice.

Preporučujemo