Nakon što je Zvezdan posegnuo za Dalilom, ova je reagovala željno i sa velikim iščekivanjem. Anđela Đuričić, zadivljujuća i zadivljujuća prisutnost, graciozno je ušla u užurbani Beograd.Nakon Zvezdanove komunikacije sa Dalilom, Anđela Đuričić je brzo stigla do Beograda, živopisne prestonice Srbije. Bez ikakvog odlaganja, ukrcala se u avion i krenula na put do ovog užurbanog grada.

 

 

Zvezdan Slavnić razvija sve čvršću vezu sa Dalilom Dragojević kako se zbližavaju, što je evidentno po njegovom nedavnom učešću u njenoj TikTok sesiji uživo i njegovom činu darivanja. Kako se navodi, Anđela Đuričić, koja je nekada bila njegova devojka, navodno je bila prilično iziritirana ovakvom situacijom. Nakon ove informacije, prethodna zadrugarka je ubrzo otišla u Beograd, što je dovelo do spekulacija da je stigla da se pozabavi pitanjem u vezi sa Zvezdanom.

 

 

Po dolasku, odmah se oglasila na Instagramu kako bi najavila prisustvo u Beogradu i time izazvala nedoumice i skepticizam kako kod svojih, tako i kod Zvezdanovih pratilaca. Postoji i druga perspektiva nekih pojedinaca koji tvrde da je Slavnić ovu akciju izveo namjerno u inat Dalili.

 

 

Ova hipoteza se temelji na shvaćanju da su Slavnić i Dalila imali zategnute odnose i da Slavnić gaji želju za odmazdom prema njoj. Naprotiv, pored činjenice da Dragojevićka i Anđela imaju jaku averziju jedna prema drugoj, njihov animozitet dodatno je pojačao mlađi kolega koji je obavio intervju sa Anđelinim bivšim romantičnim partnerom Filipom Carom. Vazduh između njih pucketao je od neprijateljstva, podstičući njihovo međusobno prezir i produbljujući jaz između njih.

Preporučujemo