Uprkos srceparajućim vestima od svog doktora, Ana Sević ostaje odlučna i odbija da odustane. Proslavljena pevačica je nedavno rekla da želi da proširi porodicu, demonstrirajući svoj nepokolebljiv duh i otpornost.

Ona je dalje izrazila svoju trenutnu nesposobnost da izvodi svoje pevačke talente, jer njene preplavljujuće emocije imaju dubok uticaj na njene sposobnosti. Takođe je empatično implicirala da bi se svaka majka lako pozabavila i shvatila razmere njenih emocionalnih previranja. Ana je priznala da ima veliku želju da ima još dece, iako smatra da sadašnji trenutak nije pogodan za takvu odluku. Odgovarajući na upite o mogućnosti da ona i njen supružnik Danijel požele dobrodošlicu četvrtom detetu u svoje živote, Ana je otkrila da njihov lekar neće podržati tu ideju, uprkos njenoj dubokoj naklonosti prema deci.

 

Naglasila je da su oni isključivo odgovorni za brigu o svojoj sadašnjoj djeci bez pomoći dadilje. Međutim, Ana je priznala da će morati da pokažu strpljenje i da sačekaju da se slože odgovarajuće okolnosti, ako bi razmišljale o proširenju porodice. Ana je izrazila želju da odvoji trenutak da se opusti i oporavi, priznajući da bi njen doktor mogao da odbije tu ideju. Uprkos tome, Ana je strastveno izražavala svoju ljubav prema deci i spremnost da brine o njima. Napomenula je da ona i njen partner nemaju nikakvu pomoć ili dadilje na koje bi se mogli osloniti, ali su spremni da strpljivo čekaju pravi trenutak za proširenje porodice.

 

Ana ima dve ćerke, Senu i Lorenu. Sena je njeno dete sa suprugom Danijelom, dok je Lorena dete sa pevačem Darkom Lazićem. Pored toga, Ana ima i jednogodišnjeg sina po imenu Simeon. Zvezda Granda je izjavila da je otvorena za mogućnost da se vrati na scenu, jer ne želi da napusti svoju strast za nastupom.

Preporučujemo