Lazar Filipović, poznati TikToker, koji je svoju slavu ubrao preko davanja kozmetičkih savjeta mladim djevojkama, doživeo je saobraćajnu nesreću koju je čudom preživeo. U postu u kojem je detaljno opisan incident, Lazar je izrazio zahvalnost što je živ izašao iz nesreće. Proslavljeni TikToker Lazar Filipović ranije danas je učestvovao u sudaru vozila, koji je rezultirao saobraćajnom nesrećom. Tokom proteklih nekoliko dana došlo je do značajnog porasta pažnje prema ovom influenseru zbog eksplicitnog videa koji je navodno kružio na popularnoj platformi društvenih medija, Twitteru. Brojni korisnici Twittera su se javili i odlučno izjavili da je dotični influenser zaista prikazan u navedenom videu.

 

 

U nedavnom ažuriranju, on je podijelio vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao. Srećom, tu je srebro jer je spomenuo da su on i njegovi saputnici izašli iz incidenta neozlijeđeni i bez ikakvih povreda. Nakon što je nekim čudom izašao neozlijeđen iz razornog sudara, Lazar je odvojio trenutak da sabere misli i razmisli o mučnom iskustvu koje je upravo doživio. Hvala Bogu, auto je u dobrom stanju.

Skrećemo vam pažnju da se nakon puštanja snimka u javnost oglasio i Lazar koji je izričito demantovao da je osoba na snimku. Tik Toker koji je nakratko stekao slavu, izrazio je nevjericu i kritiku prema Twitteru, upoređujući ga sa drugom platformom sličnom Twitteru.

 

 

Smatrali su apsurdnim da ljudi u trajanju od dva dana neprestano komentiraju razne teme i vijesti. Tik Toker je jasno stavio do znanja da oni lično nemaju interes da produže angažman sa takvim sadržajem. Njihova izjava je privukla pažnju Blica, što je dodatno pojačalo njihovu trenutnu slavu.

Preporučujemo