Teodora Džehverović, zadivljujuća i zadivljujuća ljepotica, nedavno je uočena na luksuznoj jahti zajedno sa poletnom hrvatskom košarkašicom. U odvažnom i razigranom bikiniju, Teodora je napravila uzbudljivo otkriće, konačno otkrivši identitet svog dugo očekivanog dečka.

 

Nakon trogodišnje romanse, Teodora Džehverović, nadobudna muzička senzacija, nedavno je prekinula vezu sa Ninom Čelebićem, istaknutim košarkašem. Od njihovog raskida, mediji su fokusirani na Teodorin ljubavni život, spekulišući i izvještavajući o njenim navodnim novim romantičnim vezama. Mjesecima su kružile glasine da je bila romantično povezana s Lukom Vildosom, što je izazvalo veliku buku.

 

 

Međutim, tok događaja se naglo preokrenuo kada su počele da se šire glasine da je Matias Lessor uhvatio naklonost mladog pevača. Ovo otkriće je sada bacilo svetlo na Teodorin ljubavni život, odbacivši sve dugotrajne spekulacije i otkrivši istinu o njenim trenutnim romantičnim okolnostima. Čini se da Teodora Džehverović gaji posebnu naklonost prema košarkašima, što je vidljivo iz njenog redovnog prisustva na utakmicama i njene posvećenosti dijeljenju sadržaja sportske tematike na svom Instagram nalogu. Sada je konačno izašla na videlo  prava istina koja stoji iza Teodorinog ljubavnog života, čime je stavljena tačka na nagađanja i otkriva se realnost njene trenutne romantične situacije.Čini se da Teodora Džehverović posebno voli košarkaše, o čemu svjedoči njeno često prisustvovanje utakmicama i posvećenost objavljivanju sadržaja vezanih za sport na svom Instagram profilu.

 

Ovaj afinitet dodatno je pokazao kada je podijelila fotografiju na kojoj pozira s košarkaškom loptom na odmoru. Razni srpski i hrvatski mediji objavili su da je Teodora sada pronašla ljubav i sreću sa 28-godišnjim košarkašem Matićem Rebecom.

Preporučujemo